MehmetV2
80+ Silver
Dahası
Matematik kolaydı madem yapıp anadoluya girmişsin? ?Anadolu Lisesi.
Sonradan %1 yazmışsın
Matematik kolaydı madem yapıp anadoluya girmişsin? ?Anadolu Lisesi.
Yüzdelik dilim daha önemli, onu hatırlayın asdasdads.Bi dk yanlışımla doğru sayımı hatırladım, net nasıl hesaplanıyor?
Dikkat hatası .Mesela ikisi beraber demiş ben birisini almış, ikiyle çarpmışım. Lakin yüzdelik dilimde iyiydi yerim.Matematik kolaydı madem yapıp anadoluya girmişsin? ?
Garip bir hesaplama sistemi var ya ben de tam anlayamıyorumBi dk yanlışımla doğru sayımı hatırladım, net nasıl hesaplanıyor?
Bencede ben full çektim2020 ingilizcesi gayet basitti bence.
%1 gibi bişeydi. 1-2 arası.Yüzdelik dilim daha önemli, onu hatırlayın asdasdads.
O zaman niye soruyon abi?Garip bir hesaplama sistemi var ya ben de tam anlayamıyorum
Okulun eğitimi önemli, fen mı Anadolu mu olduğu değil. Örneğin Galatasaray'da Anadolu lisesi.Matematik kolaydı madem yapıp anadoluya girmişsin? ?
Sonradan %1 yazmışsın
Geçen sene için diyorsan yeni nesil soruydu hepsi.Örnek sorular LGS'nin yarında çerez gibiydi.Ama yine de geçen sene matematik zor değildi.Yeni nesil denilen soruların çoğu yoktu. Bence örnek soruları daha zordu.
A bende asdasdasdasd.%1 gibi bişeydi. 1-2 arası.
Bronze olmuşsun. Hayırlı olsun İmanlı Vader.Geçen sene için diyorsan yeni nesil soruydu hepsi.Örnek sorular LGS'nin yarında çerez gibiydi.Ama yine de geçen sene matematik zor değildi.
doğru yanlışı söyle lengO zaman niye soruyon abi?
Me too.Bencede ben full çektim
Anadolu liseleri kötü değil ki xdMatematik kolaydı madem yapıp anadoluya girmişsin? ?
Sonradan %1 yazmışsın
çok iyi anadolu liseleride var kadıköy anadolu gibiMatematik kolaydı madem yapıp anadoluya girmişsin? ?
Sonradan %1 yazmışsın
Teşekkür ederim.Bronze olmuşsun. Hayırlı olsun İmanlı Vader.