Neler Yeni

LGS'nin son günü neler yapmalı

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kafanı dağıt, dışarı çık gez dolaş,
ben PC de geçirmiştim son günü ama önermiyorum

Arkadaşlar bu sene LGS'ye gireceğim malum az kaldı son gün neler yaptınız? ne tavsiye edersiniz? Ders çalışmalı mı?
Lgs‘nin son günlerinde yani 1 veya 2 ay kala bir program hazırla bütün konuları tekrar ediceğin şekilde o programda konu tekrarından sonra test çözmede olucak konunun tekrarından hemen sonra çöz bu 1-2 ay sonra bütün konular bitmiş olur o zaman lgs ye artık birkaç gün mü kaldı o günler de en zorlandığın konuları tekrar edip test çöz hayırlısıyla güzel bir lise kazanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu sene LGS'ye gireceğim malum az kaldı son gün neler yaptınız? ne tavsiye edersiniz? Ders çalışmalı mı?
Çok az gün kalmışsa sakın telefona bilgasayara filan girme kitap okuyabilirsin kendi zevkine göre

Umut0526

80+ Silver
son gün çalışma kafanı dağıt heyecan yapma bak ben de 6 yıldır sınavlara giriyorum artık heyecana girmiyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben hiç çalışmadım sabaha kadar stresden yatamamıştım bence PC oynamak veya ders çalışmak yerine dışarda takıl derim

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Swanz

80+ Bronze
Son gün kesinlikle ders çalışma.PC-telefon vb. şeylere bakma.Ailenle dışarı çık,hava al,yemek ye.Kısacası teknolojik aletler dışı kafanı dağıtacak aktiviteler yap.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bütün arkadaşlarım son 2-3 gün rahatlamaya çalıştılar.
Ben aksine günde 12 saat ders çalışıyordum, sadece matematik çalıştım 2 olan netimi 10 yaptım çıkarken de artık eskisi gibi değildim.
Eğer iyiysen çalışma hava al, istanbuldaysan çık dışarı denizi izle

hzsalai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
emre akın
çok tedirginsen aldığı ufak notlara kısa süreli olma şartıyla göz at geri kalan gününü en iyi şekilde geçir mentalini sağlam tut eğer hazır hissetmiyorsan sakın dert etme çalıştığından çok basit olacaktır

Top Bottom