geçen yıl stres yüzünden denemelerde 450 480 arası yaparken sınavda 390 puan olarak yıkıldım bu nedenle sana tavsiyem sınavdan önceki gün derslere o kadar da yoğun bir şekilde bakma birazcık kafanı boşalt kendine iyi gelecek şeyleri yap yoga, resim çizmek, müzik dinlemek , vs. ama oyun oynamak ve dizi izlemek çok mantıklı olmaya bilir kafan onda kalabilir yani anlayacağın son gününü birazcık kafanı boşaltacak ve stresini azaltacak şeylere geçir son olarak kafana çok takılan bir konu varsa ona bak ve gece erken uyunu stresten uyuyamaya bilirsin bu nedenle gece uykunu getirecek şekilde ortamın düzenleye bilirsin sabah güzelce bir kahvaltı et okuluna git ama bir tavsiye arkadaşların genelde toplu bir şekilde duracak ve bazıları sen demotive etmeye çalışacak tavsiyem onlardan uzak dur sınav anında sanki normal bir denemeye giriyormuşsun gibi kendine motive et ve kendine şunu söyle ben 0 puanda alsam 500 puanda alsam ailem beni aynı şekilde sevecek de sınavını olduktan sonrada tavsiyem sınav sonuçları gelene kadar sınav cevaplarına bakma yanlış hatırladığın bir şey yüzünden boşu boşuna strese girmenin anlamı yok umarım başarılı olursun