hakkını al tabi ama bizimde bi okula yerleşmemiz lazımİyide sen çalışmamışsın ben çalıştım burada mantıken benim daha çok hakkımı almam lazım zor gelmesi lazım zaten 300 puan şle 320 puanlık okul arasında çok fark yok ama 495 ile 475 arasında dünya farkı var
İşte sen zaten yerleşirsin burda asıl rekabet üst okullarda eğitim sisteminin saçmalığı bence burada başlıyor kolay geliyor iyi çocuk 1 mat yapamıyor dikkatten 20 puan gidiyor kolay sınav düşük öğrencilere yarıyorhakkını al tabi ama bizimde bi okula yerleşmemiz lazım
Bende böyle düşünüyorum TEOG gibi sınavlarda çalışan ile çalışmayanın çok bir farkı yoktu.İşte sen zaten yerleşirsin burda asıl rekabet üst okullarda eğitim sisteminin saçmalığı bence burada başlıyor kolay geliyor iyi çocuk 1 mat yapamıyor dikkatten 20 puan gidiyor kolay sınav düşük öğrencilere yarıyor
öylede yani bizimde işimize yarıyo oİşte sen zaten yerleşirsin burda asıl rekabet üst okullarda eğitim sisteminin saçmalığı bence burada başlıyor kolay geliyor iyi çocuk 1 mat yapamıyor dikkatten 20 puan gidiyor kolay sınav düşük öğrencilere yarıyor
kknk ankaraya gidemem ki zaten atatürk fen karıştırdın galba knk iel kabataş istememin nedeni zaten abitur işteAma netlerin genel olarak iyi görünüyor. Kabataş-Ankara olmazsa bile Çapa gibi yerlere garanti gidersin diye düşünüyorum.
abarttın sanki birazBir psikologtan destek alabilirsin