Neler Yeni

LGS'ye 2 ay kala çalışmaya başlarsam iyi bir lise kazanabilir miyim?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
peki sence bilgisayardan nasıl uzak durabilirim? Ders çalışırken aklım hep bilgisayarda kalıyor. Bitsin de oyun oynasam misali.
Bilmiyorum maalesef. Çalışmaya alışınca güzel oluyor sıkıcı değilmiş gibi ama yine de aklından çıkmayabilir.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Merhabalar LGS'ye 2 ay kaldı fakat ben eşeklik yapıp 2 ay kala çalışmaya başladım :) 2 ay kala 410-420 puanlık anadolu lisesi kazanabilir miyim? Ne yapmam gerek? (çalışmaya yeni başladım demekten kastım, çalışıyordum fakat bir programım yoktu ve çok da soru çözmüyordum.)
kazanırsın ben lise sınavındayken son 1 ayda çalıştım 400 puan almıştım tabi senin öğrenme yeteneğine bağlı

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
Hocam son akşam çalışmak yetiyor diye biliyorum.
Hocam rahatım o zaman yatıyorum ben geri ya :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

kazanırsın ben lise sınavındayken son 1 ayda çalıştım 400 puan almıştım tabi senin öğrenme yeteneğine bağlı
bu sene türkçe'de dilbilgisi çıkmayacak zaten (anlatım bozukluğu vs.) o yüzden rahatım ama bu dilbilgisi konuları için 1 2 ayını harcamış olanlar var onlara yazık oldu :/ neyse krizi fırsata çevirebilirim aslında :D

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Merhabalar LGS'ye 2 ay kaldı fakat ben eşeklik yapıp 2 ay kala çalışmaya başladım :) 2 ay kala 410-420 puanlık anadolu lisesi kazanabilir miyim? Ne yapmam gerek? (çalışmaya yeni başladım demekten kastım, çalışıyordum fakat bir programım yoktu ve çok da soru çözmüyordum.)
Geçen yılki çok zordu biraz dhaa kolay olur siye düşünüyorum, matı genel olarak yapabiliyorsan çalışırsan içinden geçersin

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Konuları kolay kavrıyorsan neden yapamayasın. Ben 8. Sınıfta kılımı bile kıpırdatmadım, barajı bile geçemedim. 181 ile kaldım. Adres ile bir liseye kaydoldum. Şu an 11. Sınıf meslek lisesi Bilişim Teknolojilerinde sürünüyorum. Ne yap ne et çalış dostum. Elinden geleni ardına koyma.

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Yavuz Sultan Selim 8yılda 80 yıllık iş yapmıştır.Sende 2 ayda 1 senelik iş yaparak kazanabilirsin.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Hocam rahatım o zaman yatıyorum ben geri ya :)

bu sene türkçe'de dilbilgisi çıkmayacak zaten (anlatım bozukluğu vs.) o yüzden rahatım ama bu dilbilgisi konuları için 1 2 ayını harcamış olanlar var onlara yazık oldu :/ neyse krizi fırsata çevirebilirim aslında :D
bak kesinlikle stres sıknıtı yapma benim yakın arkadaşım vardı sabah akşam köpek gibi hep çalışıyordu.Dediğim gibi bende son 1 ay öyle böyle çalıştım.O çok heycan yapardı.Teog sınavına girdiydik biz sınav arasında çıktı karnı ağırdı falan filan ben 400 aldım o 420.Tabi ben dersleri dinler anlardım temel varsa ve öğrenmen kolaysa 2 ayda yalayıp yutarsın

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
vallaha biz 2 yıl önce bayağa rahat bir sınıftık hiç çalışmadan 4 arkadaş 300 aldık 1 ay çalışsan 400 alırısn bence

Chrollo04

80+ Bronze
ben son ay çalışıp 400 almıştım 2 ay güzel çalışsan fullersin bile tabi ben 2 sene önce girmiştim şimdiki nasıldır bilemem

Konuları kolay kavrıyorsan neden yapamayasın. Ben 8. Sınıfta kılımı bile kıpırdatmadım, barajı bile geçemedim. 181 ile kaldım. Adres ile bir liseye kaydoldum. Şu an 11. Sınıf meslek lisesi Bilişim Teknolojilerinde sürünüyorum. Ne yap ne et çalış dostum. Elinden geleni ardına koyma.
ayıp olmazsa gülebilir miyim

ariwenchy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
edoStakeN
İlgilendiği Kategoriler
Sistemler
Instagram
edostaken
Steam
edoStakeN
Benim puanım 280di la. Ortalama ile kurtardım :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
Kazanırsın tabii ki ama çok da canını sıkma lise sınavı o kadar önemli bir sınav değil

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Böyle bir konu açtığınıza göre sınavı pek ciddiye almamışsınız bu yüzden şimdi çalışmaya başlasanız bile pek bir şey olacağını sanmıyorum fakat zararın neresinden dönerseniz kârdır.

Top Bottom