Neler Yeni

LGS'ye hazırlananların boş vakti oluyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Arkadaşlar garip soru soruyorum öncelikle kusura bakmayın 7. sınıfa giden kuzenim var 8. sınıfta LGS'ye hazırlanacağımdan senle konuşamayız müsait olamam fazla dedi. Cidden öyle mi LGS'ye hazırlananlar 5 dakikasını dersten ayıramıyor mu?

Mert

80+ Silver
Abartılıyor. Üniversite sınavına gireceğim senede dahi sinemaya da gittim tatile de. Sonuç olarak gayet iyi bir yerdeyim. Bu tip abartanlar çoğu zaman sınav anında panik yapıyor. Çevremde örneğini çokça gördüm.

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Dersini dersinde dinleyip eve gelince tekrar ettikten sonra soru çözersen gerek kalmaz o kadar şeye
Mesela ben artı olarak dershaneye de gidiyorum özel ders alıyorum iki tane ama kişiye göre değişir

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
LGS'ye hazırlanmadım. yüzde 4.30'a girdim.
LGS'ye girdiğim sene, lolde Elmasa kastım. Rocket League'de Championa kastım.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Arkadaşlar garip soru soruyorum öncelikle kusura bakmayın 7. sınıfa giden kuzenim var 8. sınıfta LGS'ye hazırlanacağımdan senle konuşamayız müsait olamam fazla dedi. Cidden öyle mi LGS'ye hazırlananlar 5 dakikasını dersten ayıramıyor mu?
Saçmalamış, LGS öyle büyük bir sınav değil. Mezun olduğunuz lisenin pek bir önemi kalmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Lfs ye girdiğim sene canlı dersler oluyordu geçen sene canlı derslerde full oyun oynadım sadece günlük duzelnli 2 saat çalıştım akşam lari oyun oynadım 2,04 e girdim

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Şu an 8'im ve ben de dahil olmak üzere sınıfımda öyle bir tip yok. Hatta çok az ders başında durup deneme sınavlarını hep 80 net ve üstü denk getiren 1-2 sınıf arkadaşım bile var. LGS'de başarılı olmak isteyenler fazla çalışmaz, verimli çalışır.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
öyle bişey yok 2019 lgs zamanı ben hem dershaneye gidiyordum hem basketbol antremanlarıma devam ediyordum çok fazla çalışmadım deneme ve soru çözüyordum ama hergün değil ders tekrarı yapınca kolay oluyor hepsi benim en güzel senemdi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Abartılıyor. Üniversite sınavına gireceğim senede dahi sinemaya da gittim tatile de. Sonuç olarak gayet iyi bir yerdeyim. Bu tip abartanlar çoğu zaman sınav anında panik yapıyor. Çevremde örneğini çokça gördüm.
Nereyi kazandın dostum? Net değerlerini, sıralamanı vesaire profilime yazabilir misin?

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
abartıyor.

Top Bottom