Neler Yeni

LGSYE SON 1 AY KALA ÇALIŞSAM KAZANIR MIYIM ?

Reaksiyon skoru
1
Selamlar LGSye 1 ay kala çalışsam sizce kazanabilir miyim kazanbilirsem nasıl bir şekilde çalışmalıyım deneyimli olan yada önerisi olanların gerçekten çok fazla yardımı olur çünkü çok kaygı var üzerimde şuanda puanım 407 denemeler gerçekten zor hedefim 453 puan yani %3,73 yüzdelik dilim oluyor yorumlarınıza açığım

Selamlar LGSye 1 ay kala çalışsam sizce kazanabilir miyim kazanbilirsem nasıl bir şekilde çalışmalıyım deneyimli olan yada önerisi olanların gerçekten çok fazla yardımı olur çünkü çok kaygı var üzerimde şuanda puanım 407 denemeler gerçekten zor hedefim 453 puan yani %3,73 yüzdelik dilim oluyor yorumlarınıza açığım
!

reis hiç çalışmayan kuzenim 440 puan yaptı lgs sistemi bitti nefes alsan 430 ve üstü yaparsın sana tavsiyem ASELSAN'ın MTAL olan liselerine gir

Çalışabildiğin kadar çalış. Ben 2022 de girdim 398 puan aldım sadece 1 tane paragraf kitabı bitirdim ve konulara hakimdim.

reis hiç çalışmayan kuzenim 440 puan yaptı lgs sistemi bitti nefes alsan 430 ve üstü yaparsın sana tavsiyem ASELSAN'ın MTAL olan liselerine gir
öyle olmuyo kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç çalışmadıysan geçmiş konuları bilmiyorsan çok zor o yüzden obp ni yüksek tut obp ile alan iyi okullar da var

Bende kitap suratı görmeden lgsden 500 aldım galatasaray lisesindeyim kardeşim (!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışmadan nasıl çocuğun kazanmasını bekliyorsunuz troll yorum yazacağınıza hiç yazmayın , kardeşim lgs ye çalışma zamanın geçti işin zor şuan çalışacaksan 1dkyi bile derse ayırman lazım öyle bile zor

Ben en azından LGS girmiş olup böyle bir şey söylüyorum,peki ya siz?
Ben tüm yıl çalıştım ve çalışanın ancak başarabileceği bir sınav bu. Son 1 ayda kimse aşırı yükselemez kusura bakmasın. Ben 1.79 yüzdelik ile Ankara Gazi Anadolu Lisesi'nde okuyorum.

Geri