Neler Yeni

Lhrli ve lhrsiz kartlar aynı rigde çalışır mı

Durmuslar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Frankie
12 tane 3080ti kartlık bir rigimiz var ve lhrsiz olan 3090 lardan yanına koyabilir miyim diye düşünüyorum. Yurt dışından alındığında bazen güzel fiyatlar yakalanabiliyor. Biryerlerden daha önce lhrli ve lhrsiz aynı rigde çalışmaz diye duymuştum.bilgisi olan varmıdır

equinoxx

80+ Bronze
12 tane 3080ti kartlık bir rigimiz var ve lhrsiz olan 3090 lardan yanına koyabilir miyim diye düşünüyorum. Yurt dışından alındığında bazen güzel fiyatlar yakalanabiliyor. Biryerlerden daha önce lhrli ve lhrsiz aynı rigde çalışmaz diye duymuştum.bilgisi olan varmıdır
Ben böyle bir şey duymadım, eğer varsa da mantıksız.

onr1818

80+ Bronze
Sorunsuz kullanabilirsiniz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Daha önce deneyeni görmedim ama çalıştırmak isterseniz, PCI slotlarının hızlarının kartları karşılaması gerek ayrıca işlemcilerde lane de önemli rol oynar. Burada daha önce konusu açılmıştı ancak lane'i açıklayabilecek teknik bilgiye sahip kimseye rastlamadım.
LTT'de konu açmalısın bence.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hocam 5 tane LHR kartlı rigime 1 adet GTX 1660 ti ekran kartı ekledim. Biliyorsunuzdur GTX serisinde LHR yok. Eth madenciliğinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten miner programları LHR olmayan kartları belirleyip onları ayrı tutuyor, LHR olanlara da unlocker uyguluyor. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_1.jpg

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam 5 tane LHR kartlı rigime 1 adet GTX 1660 ti ekran kartı ekledim. Biliyorsunuzdur GTX serisinde LHR yok. Eth madenciliğinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten miner programları LHR olmayan kartları belirleyip onları ayrı tutuyor, LHR olanlara da unlocker uyguluyor. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Alıntıyı görüntüle
LHR olan kartı doğrudan slota mı taktınız peki ?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Ekran görüntüsü attım, GTX 1660 ti ekran kartının LHR kısmının boş olduğunu görebilirsiniz.

LHR olan kartı doğrudan slota mı taktınız peki ?
hocam anakartım asus rog strix b450f gaming II model. 6 tane pcie slotu var, 6 riser ile sıkıntısız kullanıyorum. Slota mı taktınız sorunuzu tam olarak anlayamadım maalesef. Kilitsiz kartlarım ile kilitli kartlarım arasında bir fark yok

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran görüntüsü attım, GTX 1660 ti ekran kartının LHR kısmının boş olduğunu görebilirsiniz.

hocam anakartım asus rog strix b450f gaming II model. 6 tane pcie slotu var, 6 riser ile sıkıntısız kullanıyorum. Slota mı taktınız sorunuzu tam olarak anlayamadım maalesef. Kilitsiz kartlarım ile kilitli kartlarım arasında bir fark yok
Yani LHR olan kartı doğrudan slota mı taktınız yoksa riser'a mı ? Eğer riser ise ürün linki alabilir miyim ?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Yani LHR olan kartı doğrudan slota mı taktınız yoksa riser'a mı ? Eğer riser ise ürün linki alabilir miyim ?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
LHR ve LHR siz kartlar aynı anda kullanılır ama lhr siz kullanmak daha mantıklı

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Teşekkürler.
@Jaess hocam halen aktif olarak buradaysanız sorum olacak sizin sistem ne durumda LHR kart var mı ? Varsa riser beraberinde kullanabiliyor musunuz ?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Teşekkürler.
@Jaess hocam halen aktif olarak buradaysanız sorum olacak sizin sistem ne durumda LHR kart var mı ? Varsa riser beraberinde kullanabiliyor musunuz ?
Sistemimde LHR olarak sadece 3060Ti mevcut. Riser ile beraber kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom