Neler Yeni

lian li galahad sl edition 360 vs galahad 360

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç
Bu iki ürün arasında ciddi bir fiyat farkı var ama ne konudan olduğunu anlamış değilim bu fiyat farkı neden var - + şeklinde bilen biri söylerse sevinirim

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam performans farki oldugunu dusunmuyorum Lianli SL model fanlarini kullandigi icin ve extra olarak beyaz bir model oldugu icin gayet normal.

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam performans farki oldugunu dusunmuyorum Lianli SL model fanlarini kullandigi icin ve extra olarak beyaz bir model oldugu icin gayet normal.
internette baktıgımda ucuz olan model hava basıncı ve sıvı basıncı olarak daha yuksek ama karsılastırma yada sogutma ornegı bulamadım

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
internette baktıgımda ucuz olan model hava basıncı ve sıvı basıncı olarak daha yuksek ama karsılastırma yada sogutma ornegı bulamadım
Bence lianli nin SL fanlari olduug icin bu kadar gereksiz pahali.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Bu iki ürün arasında ciddi bir fiyat farkı var ama ne konudan olduğunu anlamış değilim bu fiyat farkı neden var - + şeklinde bilen biri söylerse sevinirim

Beyaz renk üretimi siyah renge nazaran daha pahalıdır ek olarak fan teknolojileri daha değişik , bütçeniz uygun ise pahalı olanı alabilirsiniz.

Top Bottom