Lian li kasa topluyorum , teknik konuda desteğinize ihtiyacım söz konusu

Grambel16

80+
Reaksiyon skoru
173
Herkese Merhaba
araştırmalarım sonucunda Beyaz bir setup toplama kararı aldım ,
parçaları sipariş verdim ,

fakat Lian li marka fanlar alacağım bu fanların reserve ve normal durumları hakkında bilgim yok burada tıkanıyorum ve bunun yanında ekran kartı ve ana kart için lianli rgb aydınlatma kabloları da alacağım desteğiniz gerekli aşağıda sırasıyla açıklayayım

şimdi kasamızın üst kısmına sıvı sogutmanın 3 adet fanı gelecek

bunun yanında egzoz çıkışına 2 adet lianli lcd wireless model alacağım 2 adet bu kasaya tam sığar düşüncesindeyim sizce?
alt tarafa yine 3lü lianli lcd wireless li fan alacağım bu reserve mi olacak normal mi ?
yan tarafada 3lü lianli lcd wireless lianli fan alacağım bunlar da reserve mi normal mi olacak ? bu kısımda tıkanıyorum

bunun yanında anakart ve ekran kartını da lianli wireless rgb alacağım hangilerini almam gerek link iletme şansınız var mı
anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederim
bir görsel daha ekliyorum finalde bu görselliği yakalamak istiyorum
lianli.webp
oem.webp

O11D-EVO-RBG_20a.webp

Ekler

• lianli.webp
    lianli.webp
    50.5 KB · Hit: 4
  • oem.webp
    oem.webp
    76.2 KB · Hit: 2
Herkese Merhaba
araştırmalarım sonucunda Beyaz bir setup toplama kararı aldım ,
parçaları sipariş verdim ,

fakat Lian li marka fanlar alacağım bu fanların reserve ve normal durumları hakkında bilgim yok burada tıkanıyorum ve bunun yanında ekran kartı ve ana kart için lianli rgb aydınlatma kabloları da alacağım desteğiniz gerekli aşağıda sırasıyla açıklayayım

şimdi kasamızın üst kısmına sıvı sogutmanın 3 adet fanı gelecek

bunun yanında egzoz çıkışına 2 adet lianli lcd wireless model alacağım 2 adet bu kasaya tam sığar düşüncesindeyim sizce?
alt tarafa yine 3lü lianli lcd wireless li fan alacağım bu reserve mi olacak normal mi ?
yan tarafada 3lü lianli lcd wireless lianli fan alacağım bunlar da reserve mi normal mi olacak ? bu kısımda tıkanıyorum

bunun yanında anakart ve ekran kartını da lianli wireless rgb alacağım hangilerini almam gerek link iletme şansınız var mı
anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederim
bir görsel daha ekliyorum finalde bu görselliği yakalamak istiyorumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yan ve arka egzos fanları LCD anlarım ama alta lcd takmak saçmalık.
Alt ve yan içeriye hava için yani intake,reverse olacak.
Anakart ve Ekran kartı için Lian Li Strimer Plus V2 ye bak.Ekran kartı 2x8 mi 3x8 pin mi ?

Yan ve arka egzos fanları LCD anlarım ama alta lcd takmak saçmalık.
Alt ve yan içeriye hava için yani intake,reverse olacak.
Anakart ve Ekran kartı için Lian Li Strimer Plus V2 ye bak.Ekran kartı 2x8 mi 3x8 pin mi ?
Zaten gerekli masrafı fazlasıyla yaptım
Özencim doğrultusunda birseyler yapmak istiyorum bu sebeple lcd olsun istiyorum güzel insan
Benimde hevesim bu yönde neden yargılıyorsun 🥺
Sormuş olduğun sorunun cevabı için buna ulaştım
3x8 pin alacağım sanırım link atma şansın olur mu yanlış birsey almayayım
External Power: 3x PCI-E 8 pin connections

Zaten gerekli masrafı fazlasıyla yaptım
Özencim doğrultusunda birseyler yapmak istiyorum bu sebeple lcd olsun istiyorum güzel insan
Benimde hevesim bu yönde neden yargılıyorsun 🥺
Sormuş olduğun sorunun cevabı için buna ulaştım
3x8 pin alacağım sanırım link atma şansın olur mu yanlış birsey almayayım
External Power: 3x PCI-E 8 pin connections
Yok abicim neden yargılayayım 😀
Yan ve egzosta lcd direkt sana bakiyor ama altta çok göze carpmaz diye düşündüm. Para senin :)
Lian li nin bu ürünleri yok satıyor genelde stok olmuyor.
Ben 2x8 pin olanı sahibinden de birisinden buldum. Yurtdisindan getirtip satiyor.
Lian Li Strimer Plus V2 al. En güzel ışığı o veriyor.

Doğru alt tarafa lcd takmak gereksiz olur yan ve egzoza yeter lcd

Geri