Neler Yeni

Lian li pc-o11 dynamic Aura Sync fan tavsiyesi

Tahir efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tahir efe küçüktütüncü
Kasayı lian li pc-o11 dynamic de karar kıldım ancak bütün sistem rog olduğu için herşeyin uyumlu çalışmasını istiyorum corsair ll120 düşündüm ama aura sync desteği yok galiba 3 fana 800 tl verebilirim max kasa büyük olduğu için fanlar güçlü olmalı ve corsair ll120 yi Z490 e gaming üzerinde argb ile kontrol edip hepsini aynı renk yakabilirmiyim (fan sistemi hakkında pek fikrim yok) teşekkürler

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Kasayı lian li pc-o11 dynamic de karar kıldım ancak bütün sistem rog olduğu için herşeyin uyumlu çalışmasını istiyorum corsair ll120 düşündüm ama aura sync desteği yok galiba 3 fana 800 TL verebilirim max kasa büyük olduğu için fanlar güçlü olmalı ve corsair ll120 yi Z490 e gaming üzerinde argb ile kontrol edip hepsini aynı renk yakabilirmiyim (fan sistemi hakkında pek fikrim yok) teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya şekil ve performans bi arada istiyorsan. https://www.qp.com.tr/cooler-master-masterfan-mf120-halo-argb-120mm-kasa-fani-3-lu-paket

Tahir efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tahir efe küçüktütüncü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fanın Aura Sync desteği bulunuyormu

veya şekil ve performans bi arada istiyorsan. https://www.qp.com.tr/cooler-master-masterfan-mf120-halo-argb-120mm-kasa-fani-3-lu-paket
Cooler masterinkide iyiymiş ama daha iyi bir markada bildiğin aura sync desteği varmı daha çok corsair gibi

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Bu fanın Aura Sync desteği bulunuyormu

Cooler masterinkide iyiymiş ama daha iyi bir markada bildiğin aura sync desteği varmı daha çok corsair gibi
Phanteks sitesine girdiğinde gözüküyor var.

Bu arada sen Corsair icue 5000X kasasını alsana aşırı güzel yaptılar yeni nesil kasa hem git gide 5000d lerin fiyatları Phanteks P500A non-RGB fiyatlarına çekilmeye başladı. Ülkemizde bulunmuyor X modeli ama Newegg den getirtebiliyorsun 1777TL ye.

Tahir efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tahir efe küçüktütüncü
Phanteks sitesine girdiğinde gözüküyor var.

Bu arada sen Corsair icue 5000X kasasını alsana aşırı güzel yaptılar yeni nesil kasa hem git gide 5000d lerin fiyatları Phanteks P500A non-RGB fiyatlarına çekilmeye başladı. Ülkemizde bulunmuyor X modeli ama Newegg den getirtebiliyorsun 1777TL ye.
Yok kankam ben önünde fan bulunan kasaları sevmiyorum hem çok sade benim ekran kartı dışındaki herşeyiö rgbli

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Yok kankam ben önünde fan bulunan kasaları sevmiyorum hem çok sade benim ekran kartı dışındaki herşeyiö rgbli
Bende Cam Fanüs kasaları bi sevemedim gitti :D Fan arıyorsan ve kasayı yurtdışından getirteceksen yurt dışından bakayım fanlara.

https://www.newegg.com/global/tr-en...3p-case-fan/p/N82E16835352058?&quicklink=true bu var mesela 560TL ye 120mm fanda 85 CFM çok çok iyi bir değer Noctua gibi endüstriyel sınıfı fanlarda oluyor genelde bu hava akışı hem radyatörde bile kullanabilirsin 2.78 mmH2O basınç sağlayabiliyor. Yorumları kötü olmasına takılma 3'lü fanda setinde kötü yorum gelmiş tek satılan modelinde çok iyi oy verilmiş.

Son düzenleme:

Tahir efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tahir efe küçüktütüncü
Bende Cam Fanüs kasaları bi sevemedim gitti :D Fan arıyorsan ve kasayı yurtdışından getirteceksen yurt dışından bakayım fanlara.

https://www.newegg.com/global/tr-en...3p-case-fan/p/N82E16835352058?&quicklink=true bu var mesela 560TL ye 120mm fanda 85 CFM çok çok iyi bir değer Noctua gibi endüstriyel sınıfı fanlarda oluyor genelde bu hava akışı hem radyatörde bile kullanabilirsin 2.78 mmH2O basınç sağlayabiliyor. Yorumları kötü olmasına takılma 3'lü fanda setinde kötü yorum gelmiş tek satılan modelinde çok iyi oy verilmiş.
yok kanka zaten türkiyede oturuyorum 100 tl de kargoya gitmesin benim istediğim markanın önemi 3080 rogu soğutsun kasanın içi soğuk olsun rog lc 360 var zaten onun fanları güçlü 6 tane daha rgbli güzel bir marka fan olsun yeter

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
yok kanka zaten türkiyede oturuyorum 100 TL de kargoya gitmesin benim istediğim markanın önemi 3080 rogu soğutsun kasanın içi soğuk olsun rog lc 360 var zaten onun fanları güçlü 6 tane daha rgbli güzel bir marka fan olsun yeter
Phanteks al o zaman en iyisi o, rulman kalitesi ve hava akışıyla, hava basıncını minimum desibel de bir tek o sunuyor sunuruyor.

Tahir efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tahir efe küçüktütüncü

ben uzun bir süre sıvı soğutma araştırdım lc 360 ın 2500 rpm sinden sonra 600 1000 rpmler komik geliyor :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
ben uzun bir süre sıvı soğutma araştırdım lc 360 ın 2500 rpm sinden sonra 600 1000 rpmler komik geliyor :D
o rpm ne kadar artarsa ses yüksek çıkar adam fan hızını yükseltmeye değil de fan kanat yapılarına özen gesteriyor.

Tahir efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tahir efe küçüktütüncü
o rpm ne kadar artarsa ses yüksek çıkar adam fan hızını yükseltmeye değil de fan kanat yapılarına özen gesteriyor.
bana ne ses nede başka bir şey önemli bana aura sync yazılımlı corsair fan bulabilirmisin birçok forum ve sayfa icue yazılımı ile ana kartı aynı anda çalıştırıyor ama benim ters olan sey ana kartın asus olması değil herşeyin asus olması hepsi aynı renk aynı şekilde dönsün sistemle yeter

Top Bottom