Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lian Li O11 Dynamic Evo RGB 5999TL

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Mustafa Gülduran

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben de bu kasadan var. İnanılmaz gerçekten. Çok sağlam

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
420mm destekliyormus güzel

mortemeyn

80+ Bronze

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
Kasanın görseli mükemmel. Ekran kartını sağdaki bölüme dik konumlandırma özelliği bulunuyor. Ayrıca az bilinen bir özellik olarak masanın soluna koymanız gerekiyor ise, kasanın yapısı dönüştürülerek size bakmasını sağlayabiliyorsunuz. Soğutması kötü olduğu konusu ise tamamen hurafe 😀
IMG_6958.jpegIMG_7039.jpegIMG_8357.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
MURAT GÜLLÜ
Görünüm isteten alabilir. 6 tane fan parasının üzerne bunun parasını koyarsanız zaten piyasadaki en kaliteli hava akışı muazzam kasalardan alırsınız.

cemka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
cem kaya
h9 flow daha iyi bence

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Onur
fansız veriliyormuş, yani fanlarının fiyatı ortada. O paraya değmez. Akvaryum kasa kullanan birisi olarak tamamen görsellik başka şey değil..

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Samet Yardım
Konudaki kasa mı daha iyidir. Yoksa DeepCool CH780 ona göre ya jumbumdaki bundle ı alıcam ya da diğer kasayı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
h9 flow daha iyi bence
Ben kendim iki kasayı da çok fazla araştırdım. Konudaki kasa da aklıma asla gelmeyecek bir sürü özellik var. H9 Flow da güzel kasa ama bu kasaya yaklaşamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konudaki kasa mı daha iyidir. Yoksa DeepCool CH780 ona göre ya jumbumdaki bundle ı alıcam ya da diğer kasayı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Konudaki kasa

Kasanın görseli mükemmel. Ekran kartını sağdaki bölüme dik konumlandırma özelliği bulunuyor. Ayrıca az bilinen bir özellik olarak masanın soluna koymanız gerekiyor ise, kasanın yapısı dönüştürülerek size bakmasını sağlayabiliyorsunuz. Soğutması kötü olduğu konusu ise tamamen hurafe 😀
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam senin kasayı başka konularda da görmüştüm atma artık çok güzel nazar değecek mükemmel bir şey ya 😍😍😍
Sen kasayı satacaktın vazgeçtin sanırım

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam senin kasayı başka konularda da görmüştüm atma artık çok güzel nazar değecek mükemmel bir şey ya 😍😍😍
Sen kasayı satacaktın vazgeçtin sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,845
Üyeler
161,350
Son üye
1yourgrace
Top Bottom