❌İndirim Bitti! Lian Li O11 Dynamic Evo RGB 5999TL

Ben de bu kasadan var. İnanılmaz gerçekten. Çok sağlam

Kasanın görseli mükemmel. Ekran kartını sağdaki bölüme dik konumlandırma özelliği bulunuyor. Ayrıca az bilinen bir özellik olarak masanın soluna koymanız gerekiyor ise, kasanın yapısı dönüştürülerek size bakmasını sağlayabiliyorsunuz. Soğutması kötü olduğu konusu ise tamamen hurafe 😀
IMG_6958.jpegIMG_7039.jpegIMG_8357.jpeg

Görünüm isteten alabilir. 6 tane fan parasının üzerne bunun parasını koyarsanız zaten piyasadaki en kaliteli hava akışı muazzam kasalardan alırsınız.

h9 flow daha iyi bence

Konudaki kasa mı daha iyidir. Yoksa DeepCool CH780 ona göre ya jumbumdaki bundle ı alıcam ya da diğer kasayı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

h9 flow daha iyi bence
Ben kendim iki kasayı da çok fazla araştırdım. Konudaki kasa da aklıma asla gelmeyecek bir sürü özellik var. H9 Flow da güzel kasa ama bu kasaya yaklaşamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudaki kasa mı daha iyidir. Yoksa DeepCool CH780 ona göre ya jumbumdaki bundle ı alıcam ya da diğer kasayı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Konudaki kasa

Kasanın görseli mükemmel. Ekran kartını sağdaki bölüme dik konumlandırma özelliği bulunuyor. Ayrıca az bilinen bir özellik olarak masanın soluna koymanız gerekiyor ise, kasanın yapısı dönüştürülerek size bakmasını sağlayabiliyorsunuz. Soğutması kötü olduğu konusu ise tamamen hurafe 😀
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam senin kasayı başka konularda da görmüştüm atma artık çok güzel nazar değecek mükemmel bir şey ya 😍😍😍
Sen kasayı satacaktın vazgeçtin sanırım

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam senin kasayı başka konularda da görmüştüm atma artık çok güzel nazar değecek mükemmel bir şey ya 😍😍😍
Sen kasayı satacaktın vazgeçtin sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri