smmmhunter
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2K kupon+kulaklık indirimiyle 2500'e geldi.İyi ya sonunda almışsınız baya yordular ama deydi. Ben çok ucuza aldım kulaklıkları.
2K kupon+kulaklık indirimiyle 2500'e geldi.İyi ya sonunda almışsınız baya yordular ama deydi. Ben çok ucuza aldım kulaklıkları.
Neden hocamŞimdiki aklım olsa akvaryum kasa almam.
Soğutma konusunda yetersiz.Neden hocam
Benimde 2 kulaklık 4500e verdiler.2K kupon+kulaklık indirimiyle 2500'e geldi.
H9 Flow gibi kasalar O11'in imitasyonları.h9 flow daha iyi bence
Ben kendim iki kasayı da çok fazla araştırdım. Konudaki kasa da aklıma asla gelmeyecek bir sürü özellik var. H9 Flow da güzel kasa ama bu kasaya yaklaşamazh9 flow daha iyi bence
Konudaki kasaKonudaki kasa mı daha iyidir. Yoksa DeepCool CH780 ona göre ya jumbumdaki bundle ı alıcam ya da diğer kasayı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hocam senin kasayı başka konularda da görmüştüm atma artık çok güzel nazar değecek mükemmel bir şey yaKasanın görseli mükemmel. Ekran kartını sağdaki bölüme dik konumlandırma özelliği bulunuyor. Ayrıca az bilinen bir özellik olarak masanın soluna koymanız gerekiyor ise, kasanın yapısı dönüştürülerek size bakmasını sağlayabiliyorsunuz. Soğutması kötü olduğu konusu ise tamamen hurafe
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam senin kasayı başka konularda da görmüştüm atma artık çok güzel nazar değecek mükemmel bir şey yaKasanın görseli mükemmel. Ekran kartını sağdaki bölüme dik konumlandırma özelliği bulunuyor. Ayrıca az bilinen bir özellik olarak masanın soluna koymanız gerekiyor ise, kasanın yapısı dönüştürülerek size bakmasını sağlayabiliyorsunuz. Soğutması kötü olduğu konusu ise tamamen hurafe
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle