Lian li vector v100 alınır mı

V100r aldım güzel

Ekler

• IMG_5337.webp
    IMG_5337.webp
    369.1 KB · Hit: 8
  • Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Hocam çok güzel duruyor güle güle kullanın daha almadım ama ben siyah renk kule tipi sogutucu almıştım beyaz kasa alsam yine güzel durur mu yoksa 700 daha verip siyah mı alayım
Diğer parçaların rengi ne hocam?
Hangi modelleri aldınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah mı alayım
Kasa ve diğer parçalar siyah dediğiniz için ve fiyatı uygun olduğh için önerdim

hangi renk istiyorsun

Beyaz iyi olur ama ekran karti saphire 9060 xt segotep fz6pro var anakartim da siyah ama sogutma blokları beyaz boyle olunca siyah renk kasa daha iyi durur diye düşünüyordum

A
yani onu sen belirlersin siyah mı beyazmı hangisini istiyorsan söyle önerimi yapayım bu arada önerdiğin kasa çok güzel ve ferah bir kasa yerinde olsam onu alırım veya 1 2 k ekleyip şunu alırdım

Bu iki model arasinda kaldim fiyat farkına deger mi
Vector alınır bu arada Lian li istiyorsan yeni kasa almıştım aldıktan 2 hafta sonra stoğa geldi içimde ukte kaldı

yani onu sen belirlersin siyah mı beyazmı hangisini istiyorsan söyle önerimi yapayım bu arada önerdiğin kasa çok güzel ve ferah bir kasa yerinde olsam onu alırım veya 1 2 k ekleyip şunu alırdım
bu kasa çok güzel atx anakart boyutunda muazzam hava akışıda çok iyi rgb siz sistem dizmek isteniyorsa fanlı versiyonunda 5 tane rgb siz fan var

Vector alınır bu arada Lian li istiyorsan yeni kasa almıştım aldıktan 2 hafta sonra stoğa geldi içimde ukte kaldı

bu kasa çok güzel atx anakart boyutunda muazzam hava akışıda çok iyi rgb siz sistem dizmek isteniyorsa fanlı versiyonunda 5 tane rgb siz fan var
evet sevilen bir kasa vectorden daha iyidir

beyazı istersen ondan 100 tl daha ucuz

Hocam bu kasayi gördüm ama pahalıya patlar 5000+kasa fanı icin 400.4 derken bizi aşar
kasada zaten 5 fan var daa ne takacaksın buna

Hocam bu kasayi gördüm ama pahalıya patlar 5000+kasa fanı icin 400.4 derken bizi aşar
birde kasa fanı maks 2500 olur asiahorse fanlarına bak baya ucuzlar 3 lü 2500

Geri