Neler Yeni

Lianli 216 RGB değişmiyo

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Bilal Tepe
Thermalright peerles assasin soğutucu ve lian li 216 kasam var 3 pin girişli yere taktım rgbleri ışıkları değişmiyor modları vs lianli 216 kullanan yardım edebilirim anakartin 4 pin RGB girişine mi takmaliydim?

Bilal539

80+ Silver
Thermalright peerles assasin soğutucu ve lian li 216 kasam var 3 pin girişli yere taktım rgbleri ışıkları değişmiyor modları vs lianli 216 kullanan yardım edebilirim anakartin 4 pin RGB girişine mi takmaliydim?
3 pin soketi 4pinlik rgb soketine takamazsın lian li nin kendi kontrolcüdünde neden olmadı bilmiyorum benim anakartta argb alan var orada takılı sorunsuz kullanıyorum.

Aderal

80+ Bronze
bendede aynı parçalar var her şeyi arkadaki rgb kontrolcüye taktım onuda anakarttaki jargb 2ye taktım calısıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca 4pin girişine girmez ki zaten 3.pin komple kapalı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede aynı parçalar var her şeyi arkadaki rgb kontrolcüye taktım onuda anakarttaki jargb 2ye taktım calısıyor

ayrıca 4pin girişine girmez ki zaten 3.pin komple kapalı
Jrgb pimi bende 4 pin

3 pin soketi 4pinlik rgb soketine takamazsın lian li nin kendi kontrolcüdünde neden olmadı bilmiyorum benim anakartta argb alan var orada takılı sorunsuz kullanıyorum.
Bendede RGB alan var jrgb yazio 4 pin

Tamam huldum v2_2 RGB girişi olduğu için onu seçmem lazımmış MSI center dan yaptım teşekkürler bilgi için

Son düzenleme:
Top Bottom