🔥İndirim Lifebox 3 aylık 100 GB Hepsiburada'da 2 TL

Satın aldım ama sanırım bana yanlış gönderdiler.
3 tane aldım

3 aylık olması gerekiyor mu

lifebox'ı tercih ettiğin için teşekkürler! 14-12-2024 tarihinde verdiğin #452221863775 numaralı siparişine ait ürün/ürünler faturalandırılmıştır. lifebox 12 Aylık 100 GB paket kodunuz: xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx
Yok bana da öyle geldi. Ama girince 3 aylık aktif ediyor.

Ben 12 yıllık aldım (50 tane) :kekw: Ama faturayı 5000 tl kesmişler , bi işkillendirdi , sizde ne kadar ?

1734275460908.jpeg

1734275468794.jpeg

Ard arda kullanmaya çalışınca o ay için diğer paketlerin üstüne ekliyor. Yani şu an halihazırda 100GB paketiniz varsa ve paket bitmeden bu kodu kullanırsanız paket bitimine kadar 100+100 GB alanınız olur.

Her paket bittiğinde farklı bir kod kullanırsanız ücretsiz paket üzerine 3 aylık +100GB eklenir. (Yani benim deneyimim böyleydi.)

Ben 12 yıllık aldım (50 tane) :kekw: Ama faturayı 5000 tl kesmişler , bi işkillendirdi , sizde ne kadar ?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Lifebox'a kredi kartınızı kaydetmediyseniz benim bildiğim kadarıyla çekemezler ek ücret falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bir yorum görmüştüm, Lifebox dosyalara herhangi bir erişim olmadan sunucuya aktardığını kanıtlayamadığı hakkındaydı.

Yani beleş bulut depolama niyetine verileri 3-5 güne patlayacak, ve ya zaten patlamış olan sunuculara kendi rızamızla veri paylaşımı yapıyor olabiliriz, buna da dikkat edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bide hoşgeldin @Gri Caner konuyu ilk gördüğümde seni fake falan zannetmiştim :D

Ard arda kullanmaya çalışınca o ay için diğer paketlerin üstüne ekliyor. Yani şu an halihazırda 100GB paketiniz varsa ve paket bitmeden bu kodu kullanırsanız paket bitimine kadar 100+100 GB alanınız olur.

Her paket bittiğinde farklı bir kod kullanırsanız ücretsiz paket üzerine 3 aylık +100GB eklenir. (Yani benim deneyimim böyleydi.)

Lifebox'a kredi kartınızı kaydetmediyseniz benim bildiğim kadarıyla çekemezler ek ücret falan.
Hocam kullanacağımı bile sanmıyorum , öylesine elimde dursun diye aldım , kodların süresi yokmuş zaten. Ama neden 5000 liralık fatura kesilmiş ona anlam veremiyorum , daha servise üye olmadım. 2. Fotoğrafta bu ayki faturan ektedir falan yazmışlar onu anlayamadım , kod aldım sadece ne 5000 lirası :D Telefon faturama falan yansıtmazlar herhalde , soru cevapa yazdım ama cevapta vermemişler.

Hocam kullanacağımı bile sanmıyorum , öylesine elimde dursun diye aldım , kodların süresi yokmuş zaten. Ama neden 5000 liralık fatura kesilmiş ona anlam veremiyorum , daha servise üye olmadım. 2. Fotoğrafta bu ayki faturan ektedir falan yazmışlar onu anlayamadım , kod aldım sadece ne 5000 lirası :D Telefon faturama falan yansıtmazlar herhalde , soru cevapa yazdım ama cevapta vermemişler.
Faturayı yüksek ihtimal kampanyasız fiyattan aldığınızı varsayarak (adeti 20TL gibi sanırsam) Hepsiburada'dan yaptığınız alışverişin sonucunu gösteriyor.

Ödeme tarihi olarak bugün belirtilmiş, ayrıca son ödeme tarihi gibi bir ibare bulunmamakta.

Yani paniğe gerek yok gibi görünüyor. (Umarım da öyle kalır, işin sonunda karşımızdaki kişi hâlen Kürtcell çünkü :D)

Faturayı yüksek ihtimal kampanyasız fiyattan aldığınızı varsayarak (adeti 20TL gibi sanırsam) Hepsiburada'dan yaptığınız alışverişin sonucunu gösteriyor.

Ödeme tarihi olarak bugün belirtilmiş, ayrıca son ödeme tarihi gibi bir ibare bulunmamakta.

Yani paniğe gerek yok gibi görünüyor. (Umarım da öyle kalır, işin sonunda karşımızdaki kişi hâlen Kürtcell çünkü :D)
Yani umarım kod aldık diye faturamıza borç yazmazlar , niye kod satıyorsun o zaman :kekw: Açıklamada falan öyle bilgi göremedim , indirimsiz fiyatı 30 tl , 50 tanesi 1500 yapıyor , yine 5000 değil. Nerden çıktı bu 5000 :D Doğru düzgün fatura bile kesemiyorlar rezillik yav. İçime kurt düşürdüler.

Son düzenleme:
Geri