letgo'da bulduğum bu harika teklife göz at! https://letgo.onelink.me/O2PG/9bb1f00c arkadaşlar bu ürün bu fiyata iyi mi oyun oynamak için alıyorum .
Aslında kafamda belirli bir işlemci veya anakrt yok yardımcı olursanız sevinirim anakart işlemci için Max 700 TLem varDostum bu anakart mining yapanlara yönelik bir anakart ve bu nedenle pahalı. Normal H110 veya B150/250 chipsetli anakartlara bakabilirsin. Kullanmayı düşündüğün işlemci nedir?
Sadece anakart için mi 700 ₺? Yoksa buna işlemci dahil mi?Aslında kafamda belirli bir işlemci veya anakrt yok yardımcı olursanız sevinirim anakart işlemci için Max 700 TLem var
İşlemci ile birlikteSadece anakart için mi 700 ₺? Yoksa buna işlemci dahil mi?
Attığın linkte sadece anakart var sanmıştım, işlemci ve RAM dahilmiş, onu görmemiştim. Ne yalan söyleyeyim fiyatına göre çok iyi bir kombo ancak o işlemci ile çok bir şey yapamazsın. Sadece 2 çekirdeğe sahip, HyperThreading bile yok. Eğer ona daha iyi bir işlemci alırsan (i5 7500/7600(K) ve i7 7700(K) gibi) ve iyi bir ekran kartı alırsan seni yarı yolda bırakacağını sanmıyorum.İşlemci ile birlikte
İ5 7500k 2.eli bile başlı başına 750 TL o kadar para çıkmıyor bende ama Intel g4400 işlemci kötüymüş onu anlamadımAttığın linkte sadece anakart var sanmıştım, işlemci ve RAM dahilmiş, onu görmemiştim. Ne yalan söyleyeyim fiyatına göre çok iyi bir kombo ancak o işlemci ile çok bir şey yapamazsın. Sadece 2 çekirdeğe sahip, HyperThreading bile yok. Eğer ona daha iyi bir işlemci alırsan (i5 7500/7600(K) ve i7 7700(K) gibi) ve iyi bir ekran kartı alırsan seni yarı yolda bırakacağını sanmıyorum.
İleride fiyatları ucuzlayacak. Bir de Aliexpress gibi yerlerde daha ucuza olması lazım, bi' bakın derim.İ5 7500k 2.eli bile başlı başına 750 TL o kadar para çıkmıyor bende ama Intel g4400 işlemci kötüymüş onu anlamadım
Aliexpress de i5 7600k işlemci 1k dan da fazla ama ilerleyen zamanlarda bakarız aklıma yazdım bu ürünleriİleride fiyatları ucuzlayacak. Bir de Aliexpress gibi yerlerde daha ucuza olması lazım, bi' bakın derim.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...hyperx-beast-8gb-2133mhz-ddr4-736961982/detay bu ürünü buldum acaba iyi midir ?Attığın linkte sadece anakart var sanmıştım, işlemci ve RAM dahilmiş, onu görmemiştim. Ne yalan söyleyeyim fiyatına göre çok iyi bir kombo ancak o işlemci ile çok bir şey yapamazsın. Sadece 2 çekirdeğe sahip, HyperThreading bile yok. Eğer ona daha iyi bir işlemci alırsan (i5 7500/7600(K) ve i7 7700(K) gibi) ve iyi bir ekran kartı alırsan seni yarı yolda bırakacağını sanmıyorum.