Neler Yeni

Linkteki bilgisayarın temmuza kadar stokları biter mi?

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
müşteri temsilcisinide arayabilirsiniz değiştirirler büyük ihtimal ama iptal etmeyin kasayı değiştirmişler
Evet hocam farkettim :D ben aldıktan sonra kasa rampage oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan o kadar mutluyum ki ilk sistemimi aldım

müşteri temsilcisinide arayabilirsiniz değiştirirler büyük ihtimal ama iptal etmeyin kasayı değiştirmişler
Arasam 500 tl farkla rog yaparlar mı ki

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Teşekkürler hocam fakat butcemjn çok üstünde fiyat

Hocalarım bide şey soracağım ben acele ile alıyım derke yükseltme falan yapmadım bu haliyle bi sıkıntı çıkartmaz dimi. Bi ssd yükseltirim sonra gerek olursa

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Teşekkürler hocam fakat butcemjn çok üstünde fiyat

Hocalarım bide şey soracağım ben acele ile alıyım derke yükseltme falan yapmadım bu haliyle bi sıkıntı çıkartmaz dimi. Bi ssd yükseltirim sonra gerek olursa
1080 p oyuncusu iseniz bu Linkede bakmanızı öneririm 2k dada mutlu eder ama 8gb biryere kadar fakat f/p dır https://www.itopya.com/vok-summer-win_h23641

Dudo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Hocam bende öyle yaptım aynı durumdayım şuan. Ne yapsak ? Müşteri hizmetlerini arayıp yükselebilir miyiz acaba

Çok farkı var mı hocam bende aldım ama çevirmeden aldım. 1100 TL iade kampanyası var bildiğim kadarıyla ama ROG da yok galiba

• Beğen
Reaksiyonlar: Dudo

Dudo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
Hocam bende öyle yaptım aynı durumdayım şuan. Ne yapsak ? Müşteri hizmetlerini arayıp yükselebilir miyiz acaba
Yani inan hiç bir fikrim yok. Bu konuda daha iyi donanım bilgisine sahip olan arkadaşlar mutlaka yazacaktır. Bende bekliyorum eğer çok bir farkı yok ise kampanyalı ürünü alıp 1100 TL daha mantıklı geliyor ama farkı var ise tabi arayıp güncellemek mantıklı.

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Yani inan hiç bir fikrim yok. Bu konuda daha iyi donanım bilgisine sahip olan arkadaşlar mutlaka yazacaktır. Bende bekliyorum eğer çok bir farkı yok ise kampanyalı ürünü alıp 1100 TL daha mantıklı geliyor ama farkı var ise tabi arayıp güncellemek mantıklı.
Çok haklısınız hocam. Bilgili bir arkadaşımız yardımcı olursa seviniriz

Çok haklısınız hocam. Bilgili bir arkadaşımız yardımcı olursa seviniriz
Bide anakart ekran kartını tam performansta kullanmaya yeter mi acaba

• Beğen

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Hocam kusura bakmayın çok soru soruyorum ama aklıma bir şey takıldı benim sipariş hala ödeme bekliyor diyor ve karttan para çekilmedi sabah 9 gibi almıştım sizin sipariş ödemesi alındı mı acaba ? Bende bir sorun mu var

Hayatımda ilk sistemim olacak o yüzden tedirginim zar zor kaç aydır araştırıyorum düzgün birsey alabilmek için. Bunu da alamicam diye tedirgin oluyorum

• Beğen

Dudo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
Hocam kusura bakmayın çok soru soruyorum ama aklıma bir şey takıldı benim sipariş hala ödeme bekliyor diyor ve karttan para çekilmedi sabah 9 gibi almıştım sizin sipariş ödemesi alındı mı acaba ? Bende bir sorun mu var

Hayatımda ilk sistemim olacak o yüzden tedirginim zar zor kaç aydır araştırıyorum düzgün birsey alabilmek için. Bunu da alamicam diye tedirgin oluyorum
Benim kartımdan çekildi bir kontrol ettirin çağrı merkezini arayıp.

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Hocam ben havale ile ödeme yapmışım ondan öyle olmuş yeni gördüm. Havale ücreti var mı acaba ayrı olarak

Benim kartımdan çekildi bir kontrol ettirin çağrı merkezini arayıp.

Top Bottom