ColvenKaivalya
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
- Bütçe
- 35000
Bu linkteki laptop nasıldır acaba kronik sorunu var mı ? İşlemcisi biraz kötü gibi geldi ama onun dışında iyi sanki. Bütçem 35 bin
Hp Victus, Lenovo Loq, Msi Thin/Cyborg bu serileri önermiyorlar hepsinde kronik sorun var diyorlar. Acer ile ilgili bir şey duymadim pek. Illa lenovo legion, asus rog falan mi almak lazim sorunsuz olmasi icin, bizim bütçelerde sorun cikarmayacak oyuncu laptopu yok mu yao laptopda anakart yanma sorunu var.
aynen. bu bütçelerde sorunsuz laptop bulmak zor. acerde ısınma ve yüksek sesli fan çalışma sorunu var. asus tufa gücün yeterse onu al ama o da biraz pahalıHp Victus, Lenovo Loq, Msi Thin/Cyborg bu serileri önermiyorlar hepsinde kronik sorun var diyorlar. Acer ile ilgili bir şey duymadim pek. Illa lenovo legion, asus rog falan mi almak lazim sorunsuz olmasi icin, bizim bütçelerde sorun cikarmayacak oyuncu laptopu yok mu ya![]()
Bu bütçelerde kronik sorunu olmayan cihaz hiç duymadım, LOQ da yeni serilerde anakart yakıyor.Hp Victus, Lenovo Loq, Msi Thin/Cyborg bu serileri önermiyorlar hepsinde kronik sorun var diyorlar. Acer ile ilgili bir şey duymadim pek. Illa lenovo legion, asus rog falan mi almak lazim sorunsuz olmasi icin, bizim bütçelerde sorun cikarmayacak oyuncu laptopu yok mu ya![]()