Yardım Linkteki Lenovo Loq Laptop nasıldır ?

Reaksiyon skoru
77
Bütçe
35000

Bu linkteki laptop nasıldır acaba kronik sorunu var mı ? İşlemcisi biraz kötü gibi geldi ama onun dışında iyi sanki. Bütçem 35 bin

Başka önerilere açığım. Kronik sorunu olmayan kafa rahat kullanabilecegim cok isinmayan bir ürün olsun. Cok agir oyunlar oynamayacagim o yüzden performansı bir tık daha düşük ama daha kaliteli modeller de olabilir.

o laptopda anakart yanma sorunu var.
Hp Victus, Lenovo Loq, Msi Thin/Cyborg bu serileri önermiyorlar hepsinde kronik sorun var diyorlar. Acer ile ilgili bir şey duymadim pek. Illa lenovo legion, asus rog falan mi almak lazim sorunsuz olmasi icin, bizim bütçelerde sorun cikarmayacak oyuncu laptopu yok mu ya 😂

Hp Victus, Lenovo Loq, Msi Thin/Cyborg bu serileri önermiyorlar hepsinde kronik sorun var diyorlar. Acer ile ilgili bir şey duymadim pek. Illa lenovo legion, asus rog falan mi almak lazim sorunsuz olmasi icin, bizim bütçelerde sorun cikarmayacak oyuncu laptopu yok mu ya 😂
aynen. bu bütçelerde sorunsuz laptop bulmak zor. acerde ısınma ve yüksek sesli fan çalışma sorunu var. asus tufa gücün yeterse onu al ama o da biraz pahalı

Bu bütçelerde kronik sorunu olmayan cihaz hiç duymadım, LOQ da yeni serilerde anakart yakıyor.

Bu üzer mi acaba ? Performans olarak kesinlikle daha düşük ama dedigim gibi dota vs. oynayacagim sadece sorunsuz olmasi benim icin daha önemli

Geri