Merhaba arkadaslar yaklasik 2004'ten bu yana linux kullaniyorum ve foruma yeni ayak bastim. Baska forumlarda yer almaktayim ancak dh cok hareketsiz, technopat ise ilkesiz bir forum oldugu icin bu foruma tasindim. Umarim anlasabiliriz.
Merhaba arkadaslar yaklasik 2004'ten bu yana linux kullaniyorum ve foruma yeni ayak bastim. Baska forumlarda yer almaktayim ancak dh cok hareketsiz, technopat ise ilkesiz bir forum oldugu icin bu foruma tasindim. Umarim anlasabiliriz.
hoş gelmişsin kardeşMerhaba arkadaslar yaklasik 2004'ten bu yana linux kullaniyorum ve foruma yeni ayak bastim. Baska forumlarda yer almaktayim ancak dh cok hareketsiz, technopat ise ilkesiz bir forum oldugu icin bu foruma tasindim. Umarim anlasabiliriz.
Evet sorabilirsin.Linux konusunda özelden soru sorabilir miyim?
Aslinda kurallari okudum ancak tam olarak neyin yasak oldugunu anlayamadim herhalde. Aciklarsan cok sevinirim.Hoş geldiniz, bu tip konular açmak yasak, keşke kurallara göz atsaydınız.
HOŞ GELDİN AYRI YAZILIR.Hoşgeldin hocam
Evet simdi tekrar okuyup yaptigim hatayi farkettim.Öncelikle hoş geldiniz şu konuyu okumanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler.DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.forum.donanimarsivi.com
HOŞ GELDİN AYRI YAZILIR.