usb belleğin varsa 64lük bi tane veya ucuza al linux usbden çalışıyor ordan kullan yardımcı olurum yada hddye virtual box gibi bi program vardı sanal makinaya windows kurup kullanabiliyodun onun ile yapabilirsinneyi yüklemem gerek windows silmeden nasıl kurabilirim bilgisayarıma sorunsuz ? link ile yardım ederseniz çok iyi olur
sanal makinam arzalı pc kapanıyor nedensizce tamamen direk kurmak istiyorum usb varusb belleğin varsa 64lük bi tane veya ucuza al linux usbden çalışıyor ordan kullan yardımcı olurum yada hddye virtual box gibi bi program vardı sanal makinaya windows kurup kullanabiliyodun onun ile yapabilirsin
usb belleğin kaç gbsanal makinam arzalı pc kapanıyor nedensizce tamamen direk kurmak istiyorum usb var
tamam başlıyorum indirmeyeISO dosyasını indir ve USB'ye yazdır. Mint kurulumu basit zaten, rahatça yapabilirsin gerisini. Takılabileceğiniz bir yer var, onu da bu rehbere bakarak yapabilirsiniz.
(1) Rehber - Disk bölümleme kısmını nasıl yapmalıyım? | Silicone-Forum
Dağıtım olarak hangi Linux Mint'i istiyorsunuz?
içine oyun vs yüksek bişey yüklemeyeceksen yeterli ama program vs için minimum 64 ve linuxu isosunu siteden indir yazdırırken flasha yazdırıyosun aynı şekilde boot ederken kurulum yerine flash bellekten çalıştır diyip kullanmaya başlıyosun şu video var bak
Hayır. Dediğiniz uygulamaların Linux'da alternatifi var bolca.Arkadaşlar bende de bir laptop var. Çok hızlı da değil yavaşta değil. Sadece intel işlemci ve 2.4ghz bu detayı biliyorum. Linux yüklesem pc hızlanır ve word, pdf benzeri öğrencilikte kullanacağım şeyler sıkıntı çıkartır mı?
linux da valorant oynayamaz mıyım ?içine oyun vs yüksek bişey yüklemeyeceksen yeterli ama program vs için minimum 64 ve linuxu isosunu siteden indir yazdırırken flasha yazdırıyosun aynı şekilde boot ederken kurulum yerine flash bellekten çalıştır diyip kullanmaya başlıyosun şu video var bak