FareV
80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar 10-12 seneden beri Windows kullanıyorum ve artık windows'un saçmalıklarından sıkıldım, gerek her hafta olan yazılım açıkları gerek boş yere kaynak kullanmasından aynı zamanda seni microsoft ürünlerine hapis etmesinden midem bulandı artık.
Günlük hayatımda valorant, fivem, fc24 gibi oyunlar oynuyorum ve linux'ta bu oyunları hiçbir şekilde desteklemiyor valorant ve fc 24'ten fedakarlık yapıp linux'e geçmek istediğim zaman bana nasıl zorluklar çıkarır ?
ne gibi farklılık hissederim veya linux'e geçtiğimde içim rahat eder mi ? beklentimi karşılar mı ?
Linux'e geçmeyi planladığım dağıtım : Zorin OS veya LinuxMint
Günlük hayatımda valorant, fivem, fc24 gibi oyunlar oynuyorum ve linux'ta bu oyunları hiçbir şekilde desteklemiyor valorant ve fc 24'ten fedakarlık yapıp linux'e geçmek istediğim zaman bana nasıl zorluklar çıkarır ?
ne gibi farklılık hissederim veya linux'e geçtiğimde içim rahat eder mi ? beklentimi karşılar mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak 2 haftadır sanal makineye linux kurdum ve oyun harici tüm işlemlerimi oradan yapmaya çalışıyorum hem alışmak amacıyla bir miktar da olsa deneyinim var fakat tam olarak alıştım diyememMerhaba arkadaşlar 10-12 seneden beri Windows kullanıyorum ve artık windows'un saçmalıklarından sıkıldım, gerek her hafta olan yazılım açıkları gerek boş yere kaynak kullanmasından aynı zamanda seni microsoft ürünlerine hapis etmesinden midem bulandı artık.