Teşekkür ederim.
Öncelikle güncelleme için şunları söyleyeceğim. Win10 dan beri güncelleme de sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum. Direkt resete zorlayacak güncelleme de yapmadım. Hatta inanamayacaksın ama güncelleme ve reset atma zamanlamasını ayarlayabiliyorsun.
İstediğin saatte otomatik kendi halledebiliyor. Tam olarak işletim sistemlerini kullanmadan bir özelliğinin olmadığını söylemeyelim.
Tekrardan belirtmem gerekirse ikisi de kullanım amacına göre ihtiyaçlarını karşılar. Windows her düzeydeki kullanıcıya hitap eden bir işletim sistemidir. Linux ise daha özelleştirilebilir ve basitliğe indirgenebilir.
Linux kullanır mısın diye sormuşsun. Merak etmeyin Linux e karşı bir garezim yok. Ben ihtiyaçlarım doğrultusunda şu anlık Windows kullanıyorum. Zamanla Linux kullanmam avantajlı olur ise onu kullanırım.
Olaya taraftarlık olarak yaklaşmıyorum. Hangisinin kendi açımdan kullanıcı deneyimi iyi ise ona karşı daha pozitif yaklaşıyorum.
Ve bu arada Windows hiçbir zaman bitmeyecek gözüyle de bakmıyorum. Zamanın bizlere neleri göstereceği hiç belli olmaz.