Çözüldü✓ Linux'a nasıl Windows yüklerim

1633982117204.png

Son düzenleme:
Çözümlere bakıyorum şu anda. Az sonra dönerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önce sistemi bir kere yeniden başlatın. Olmazsa altta verdiğim komutları girin. Ayrıca bu hatayı almanızın sebebi bir şey yüklenirken/güncellenirken yarıda bırakıp kapatmanızmış.

sudo apt clean
sudo apt autoremove
sudo dpkg --configure -a
sudo apt update
sudo apt install -f
sudo apt upgrade

Eğer bunlarda çalışmazsa geriye 1 program kalıyor, Ventoy. Eğer Ventoy'u da yapamazsak bendeki fikirler tükeniyor. Technopatta benden daha bilgili kişiler var. Orada konu açarsanız daha iyi olur.
Technopat'ta ban yedim o.O2

Hocam hepsini yaptım şimdi o programı kurma kodlarınımı çalıştırayım ? (yeniden başlatmadım bitince)

• Beğen
Reaksiyonlar: kyoi
Dediğim şey direkt olarak yeniden başlatmaktı. Neyse sorun olmaz. Yeniden WoeUSB'yi kurmak için attığım komutları girin.
Yok hocam hiç bir şekilde olmuyor, en iyisi ben başka pc bulmaya çalışayım buluncada rufusla atarı mformat teşekkür ederim.

• Beğen
Son çare olarak Ventoy'u deneyebilirsiniz. Bu konudaki mesajı takip edin.

Hocam ventoy ise yaradi ama win 10 kurarken hesap kisminda kullanici adi yazamiyorum ekran klavyeside yazmiyor yardim eder misiniz
Son çare olarak Ventoy'u deneyebilirsiniz. Bu konudaki mesajı takip edin.

hocam bu oldu ama win 10 format atarken hesap kisminda kullanici adi giremiyorum, ekran klavyesiyle bile yazilmiyor ne yapmalıyım

Ekler

• IMG_20210525_215529.jpg
    IMG_20210525_215529.jpg
    2.9 MB · Hit: 50
  • IMG_20210525_215529.jpg
    IMG_20210525_215529.jpg
    2.9 MB · Hit: 51
  • Beğen
1633982064972.png

Son düzenleme:
Hiçbir fikrim yok ne yazık ki. Aklıma tek gelen şey farklı bir ISO dosyası ile denemek.
Merhaba hocam, Windows 10 kullanıyorum şuan yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim :love:

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,617
Üyeler
197,723
Son üye
ilkerfurkan
Geri