Technopat'ta ban yedimÇözümlere bakıyorum şu anda. Az sonra dönerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önce sistemi bir kere yeniden başlatın. Olmazsa altta verdiğim komutları girin. Ayrıca bu hatayı almanızın sebebi bir şey yüklenirken/güncellenirken yarıda bırakıp kapatmanızmış.
sudo apt clean
sudo apt autoremove
sudo dpkg --configure -a
sudo apt update
sudo apt install -f
sudo apt upgrade
Eğer bunlarda çalışmazsa geriye 1 program kalıyor, Ventoy. Eğer Ventoy'u da yapamazsak bendeki fikirler tükeniyor. Technopatta benden daha bilgili kişiler var. Orada konu açarsanız daha iyi olur.
Yok hocam hiç bir şekilde olmuyor, en iyisi ben başka pc bulmaya çalışayım buluncada rufusla atarı mformat teşekkür ederim.Dediğim şey direkt olarak yeniden başlatmaktı. Neyse sorun olmaz. Yeniden WoeUSB'yi kurmak için attığım komutları girin.
Hocam ventoy ise yaradi ama win 10 kurarken hesap kisminda kullanici adi yazamiyorum ekran klavyeside yazmiyor yardim eder misinizSon çare olarak Ventoy'u deneyebilirsiniz. Bu konudaki mesajı takip edin.
![]()
Çözüldü: Kubuntu'dan Windows 10'a Geçme
@Dengesiz Kokarca Hocamın YouTube'da paylaştığı videoda ventoy ile denerken hata aldım aldığım hata şu şekilde: [ acar@Root:~/Ventoy/INSTALL$ sudo sh Ventoy2Disk.sh -I /dev/sdb [sudo] acar için parola: Üzgünüm, yeniden deneyin. [sudo] acar için parola...www.technopat.net
hocam bu oldu ama win 10 format atarken hesap kisminda kullanici adi giremiyorum, ekran klavyesiyle bile yazilmiyor ne yapmalıyımSon çare olarak Ventoy'u deneyebilirsiniz. Bu konudaki mesajı takip edin.
![]()
Çözüldü: Kubuntu'dan Windows 10'a Geçme
@Dengesiz Kokarca Hocamın YouTube'da paylaştığı videoda ventoy ile denerken hata aldım aldığım hata şu şekilde: [ acar@Root:~/Ventoy/INSTALL$ sudo sh Ventoy2Disk.sh -I /dev/sdb [sudo] acar için parola: Üzgünüm, yeniden deneyin. [sudo] acar için parola...www.technopat.net