Neler Yeni

Yardım Lioncast LS100 mikrofonu iade etmelimiyim?

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
emircan özütemiz
Arkadaşlar biraz bilginize ihtiyacım var Lioncast LS100 mikrofon aldım mikrofon çok güzel ve memnunum ama vergisi ve kargo ücreti ile toplam 632 liraya geldi bana dediğim mikrofon güzel ama tek yönden ses alıyor arka tarafından çok boğuk şekilde alıyor yani bir nevi kondenser bir mikrofon değil iade etmelimiyim diye sormamın nedeni sahibinden gibi siteden 2.el temiz quadcastler 1700 2000 arası duocastler 0 1750 tl ve seiren x yada miniler max 1000tl civarında bu mikrofon onlara göre altta kalıyor diye biliyorum sizce 632 tl ye bunu kullanmak mı mantıklı yoksa iade edip 850 lira civarlarına seiren mini mi kullanmak mantıklı enstrüman olarak bağlama çalıyorum ses kaydı almak da istiyorum. Lütfen bana biraz akıl verirseniz sevinirim.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş
Arkadaşlar biraz bilginize ihtiyacım var Lioncast LS100 mikrofon aldım mikrofon çok güzel ve memnunum ama vergisi ve kargo ücreti ile toplam 632 liraya geldi bana dediğim mikrofon güzel ama tek yönden ses alıyor arka tarafından çok boğuk şekilde alıyor yani bir nevi kondenser bir mikrofon değil iade etmelimiyim diye sormamın nedeni sahibinden gibi siteden 2.el temiz quadcastler 1700 2000 arası duocastler 0 1750 TL ve seiren x yada miniler max 1000tl civarında bu mikrofon onlara göre altta kalıyor diye biliyorum sizce 632 TL ye bunu kullanmak mı mantıklı yoksa iade edip 850 lira civarlarına seiren mini mi kullanmak mantıklı enstrüman olarak bağlama çalıyorum ses kaydı almak da istiyorum. Lütfen bana biraz akıl verirseniz sevinirim.
Naptin aga memnunmusun bende kulaklık içi geçicem mikrofon almayı düşünüyorum en uygunu bu tavsiye edermisin

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
emircan özütemiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Naptin aga memnunmusun bende kulaklık içi geçicem mikrofon almayı düşünüyorum en uygunu bu tavsiye edermisin
tavsiye ederim ben üst modellere geçmeyi düşünüyorum parasına göre çok iyi mikrofon

Top Bottom