Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,323
buradan oem key alacağım arkadaşlar
Güvenilir hocam. Windows 11 Pro RETAİL keyler aldım 35 TL'ye fakat o aldığım ürün anahtarları RETAİL yerine MAK'tılar. WhatsApp üstünden yazınca RETAİL gönderdiler. Eğer ürünü satın alırken 2. fotoğrafta belirttiğim gibi slmgr -dli yazıp ürün anahtarının türüne bak. Eğer RETAİL alıp RETAİL gelmezse WhatsApp üstünden yaz. Bu arada 75 TL OEM yerine 35 TL'ye RETAİL alman daha iyi olur.buradan oem key alacağım arkadaşlar
Geçende yabancı bir siteden w10 home keyi denedim kabul oldu bence biraz key dene boşuna para verme.buradan oem key alacağım arkadaşlar
hocam retail baya ucuz bende ratail key bakıyordumda korkmadı değilim en iyisi oem alıp geçeyim.Güvenilir hocam. Windows 11 Pro RETAİL keyler aldım 35 TL'ye fakat o aldığım ürün anahtarları RETAİL yerine MAK'tılar. WhatsApp üstünden yazınca RETAİL gönderdiler. Eğer ürünü satın alırken 2. fotoğrafta belirttiğim gibi slmgr -dli yazıp ürün anahtarının türüne bak. Eğer RETAİL alıp RETAİL gelmezse WhatsApp üstünden yaz. Bu arada 75 TL OEM yerine 35 TL'ye RETAİL alman daha iyi olur.
2 defa aldım hocam. İkisini de arkadaşlarıma aldım. Bir sorun çıkarmadı. Sadece etkinleştirdikten sonra MAK key mi yoksa RETAİL mi yazıp yazmayacağına bak hocam. Eğer MAK ise WhatsApp üstünden satıcıya yaz. Sana yeni RETAİL ürün anahtarı gönderecektirler.hocam retail baya ucuz bende ratail key bakıyordumda korkmadı değilim en iyisi oem alıp geçeyim.
mak ne oluyor hocam tam olarak ben aldım mak çıkmadı diyelim benden sonra o keyi 3 4 ay sonra yine başkasına satarlarsa2 defa aldım hocam. İkisini de arkadaşlarıma aldım. Bir sorun çıkarmadı. Sadece etkinleştirdikten sonra MAK key mi yoksa RETAİL mi yazıp yazmayacağına bak hocam. Eğer MAK ise WhatsApp üstünden satıcıya yaz. Sana yeni RETAİL ürün anahtarı gönderecektirler.
RETAİL formattan sonra gitmez. MAK formattan sonra gider.mak ne oluyor hocam tam olarak ben aldım mak çıkmadı diyelim benden sonra o keyi 3 4 ay sonra yine başkasına satarlarsa
tamamdır hocam retail key alacağım yarin saolun.RETAİL formattan sonra gitmez. MAK formattan sonra gider.