Zechion
80+ Silver
Hocam benim en iyi çalışma yolum şu. Etrafımdaki tüm teknolojik aletleri kaldırıyorum. En başta biraz zor gelebilir size belki, fakat gerçekten de bir hedefiniz varsa bir süre sonra alışacaksınız. Dersten zevk alarak çalışıyorum. Bir hobi haline getiriyorum. O dersin o an bana kattıklarını, bir sorunun bana kattığı düşünceyi, ilerideki hedefimi düşününce zaten motive olmuş oluyorum. Aynısının sizin için de geçerli olacağını düşünüyorum. Sayısal mı seçeceksiniz yoksa TM'mi ?Merhaba dostlar ben lise 2 açık öğretim okuyorum hiç ders çalışmıyorum konular hakkındada gram bilgim yok kafama dank ediyo bazen tekrar başlayabilirmiyim kafam alırmı toparlayabilirmiyim teknoloji tarafını seviyorum sizce tekrardan çalışmaya başlasam başarabilirmiyim neresinden başlicam onunla ilgili kafam karışık üniversite bitirmek hiç çalışmadım sizin düşünceleriniz neler
Merak alanlarım teknolojik ürünler teknolojiyle alakalı her şey telefon bilgisayar web tasarım aklınıza gelebilecek her şey bunlarla ilgili bir okul okumak istiyorum başlayabilirmiyim tekrardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer ki gerçekten ona bir şey katmayacak bir lise ise açıktan okuma çok daha mantıklı.liseyi açıktan niye okuyonuz ki üzülüyom valla