3.George 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 1,061 11 Ekim 2022 #1 Lise de Erasmus olayı nasıl oluyor? Lisede öğretmenlerle beraber giden oldu mu? Vize, pasaport nasıl hal oluyor? Meraktan soruyorum.
Lise de Erasmus olayı nasıl oluyor? Lisede öğretmenlerle beraber giden oldu mu? Vize, pasaport nasıl hal oluyor? Meraktan soruyorum.
Sirius Blackw 80+ Silver Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4,461 Dahası Reaksiyon skoru 3,562 Konum Azkaban İsim Patiayak Discord LAOZİN#0758 11 Ekim 2022 #2 Kanka hiç gitmedim keșket gitseydim.Pasaport falan ayarlıyorlar sanırım ve gideceksen polonyaya git imkanın varsa.
Kanka hiç gitmedim keșket gitseydim.Pasaport falan ayarlıyorlar sanırım ve gideceksen polonyaya git imkanın varsa.
3.George 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 1,061 12 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Sirius Blackw yazmış: Kanka hiç gitmedim keșket gitseydim.Pasaport falan ayarlıyorlar sanırım ve gideceksen polonyaya git imkanın varsa. Devamı için tıklayın... Nasıl oluyor ki? Bu gidiş zamanları ne zaman oluyor?
Sirius Blackw yazmış: Kanka hiç gitmedim keșket gitseydim.Pasaport falan ayarlıyorlar sanırım ve gideceksen polonyaya git imkanın varsa. Devamı için tıklayın... Nasıl oluyor ki? Bu gidiş zamanları ne zaman oluyor?
Sirius Blackw 80+ Silver Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4,461 Dahası Reaksiyon skoru 3,562 Konum Azkaban İsim Patiayak Discord LAOZİN#0758 12 Ekim 2022 #4 noldubuna yazmış: Nasıl oluyor ki? Bu gidiş zamanları ne zaman oluyor? Devamı için tıklayın... Okul açıklama yapar oksuğu zaman.
noldubuna yazmış: Nasıl oluyor ki? Bu gidiş zamanları ne zaman oluyor? Devamı için tıklayın... Okul açıklama yapar oksuğu zaman.