Neler Yeni

Lise değiştirmeli miyim kalmalimiyim

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Sebep saymaya kalkarsam bitiremem kısaca bir geleceğin olmaz anadolu lisesinde düzenli çalışmana bak düzeltirsin notlarını
Anadolu lisesindeydim kaygı yapa yapa yks sınavını kafaya taka taka aklımı yitiriyordum . Açık liseye geçtim kurtardım o durumdan . Yani dostum Anadolu lisesinde üniversite okumadan meslek sahibi olamazsın ama daha lisenin başındasın bu görmüş oldugun tyt sınavını meslek lisesi mezunları da giriyor yani çok basit bir sınav. 11 ve 12 sınıfa geçtiğinde ayt göreceksin zaten onları da günlük tekrar+ bol soru çözerek halledersin tek istediğim şey ; ilişki yap ( sevgili) ama abartma yani okuldan atılma durumuna getirme kendini ve madde kullanma sakın okulda ( sigara ) gözünün yaşına bakmazlar atarlar okuldan ve son olarak pasif ( saf) görünme okulunda

rech

80+ Bronze
Sebep saymaya kalkarsam bitiremem kısaca bir geleceğin olmaz anadolu lisesinde düzenli çalışmana bak düzeltirsin notlarını
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve eğer tatmin olucaksan diye şunun cevabını da vereyim meslek lisesinde notların daha fazla düşer
Dostum biraz say sen sebeplerini bitirirsin. Şahsen iyi bir Anadolu Lisesi'nde okumama rağmen şu an emin ol çoğu sanayide çalışan insan bir memurdan vs. daha çok kazanıyor.

Emrhan_

80+ Bronze

Ve eğer tatmin olucaksan diye şunun cevabını da vereyim meslek lisesinde notların daha fazla düşer
Bir ülkenin gelişmesinde meslek liseleri önemli rol oynuyor yalnız. Nedense sadece bizim memlekette kötüleniyor

mfimmel

80+ Silver

Not mu ekmek yediriyor?

Günümüz Türkiyesi için konuşacak olursak Anadolu lisesinden çıkanında pek farkı olmuyor.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Meslek lisesine geçersen bu ülkede hayatın biter yapma
Neden?
Bence Meslek liseleri daha iyi
Anadolu'da güzel bir okula gidemeyip güzel puan tutturamayınca A101 de felan kasiyer oluyorlar

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Meslek lisesi daha iyi diye duydum en azından bi meslekleri oluyormuş diyorlar anadoluda da uni önemli felan zırvalıyorlar bilemiyorum.

Neden?
Bence Meslek liseleri daha iyi
Anadolu'da güzel bir okula gidemeyip güzel puan tutturamayınca A101 de felan kasiyer oluyorlar
Klimalı ortam arada ağır işler oluyor ama.....

alperennN

80+ Silver
Hocam fizik genelde soruyu anlama + formül üzerine kurulu. Kimya'da ben de biraz zorlanıyorum ama biraz sıkı tutunca anlıyorum. Matematik'te de temel çok önemli o yüzden ben mesela kümeler, denklem gibi konuları yapamıyorum.
Sayma yoluyla çarpma da toplamaya sayma çarpma yoluyla sayma faktöriyel vs yapabiliyorum Pascal üçgeni mi yapamiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
Yaz tatilinde değiştirecektim lakin biraz daha durayım dedim ama 9. Sinfta olduğu gibi hiç bir derse ilgim yok notlarım 9. Sınıfta 1. Dönem 66 2. Dönem 64 hiç çalışmadan çalışsam da yarım yamalak çalıştım eğer lise de teşekkür taktir bi belge alırsam ailem PC alacak sizce nasıl bir yol izlemeliyim Anadolu'ya devam etmeli miyim bu sefer olacak diyorum 1-2 saat sonra pes ediyorum 10-15 tane dersin hangi birine yetisecegim elim ayağıma dolaşıyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim mesleğe geçsem dersler daha kolay olurmu hiç değilse teşekkür alabilirmiyim saygılar
11. sınıfta değiştirme ben değiştirdim kimseyi tanımıyorsun çok sıkıcı geçıyor berbat bir durum

Receb İvedik

80+ Bronze
Ortalamam çok düşük be hocam edebiyatım çalışmadığım halde 40-50 altına düşmedi biyolojim de 50-60 arası edebiyat yaparım İngilizceyi de hallederim de matematik çok zor çok zor geçen sene 14 17 21 3 almıştım 1. 2. Diye sıraladım işte geç diyen de çok geçme diyen de kalayım bakayım inşallah pisman olmam ders çalışmaktan nefret ediyorum sevevemem de napcaz bilmiyorum okul bitiriyor beni yaz tatilinde daha mutlu bir bireydim

Kelebek sistem yanımda 12 var 11 var 9 var hocam .d
hocam o zaman benim yaptığım gibi yapabildiğiniz derslere çalışabildiğiniz kadar çalışın 100 alacağınızdan emin olana kadar bırakmayın emin olduğunuz anda diğer derslere yönelin kimya , almanca , din kültürü , felsefe vs basit derslere çalışın matematiğin oluşturduğu açığı kapatır diye düşünüyorum yani bence sıralamanızı şöyle yapın ;

Edebiyat , ingilizce yi fulleyebilceğinizden emin olana kadar çalışın, ardından diğer basit dersleri halledin ( din , almanca vs ) zaten bunlar bir oturuşta bitecek dersler bir günde biter . Ardından kimya biyoloji fizik derslerime yönelin . Bunları yaparken mutlaka matematiğe zaman ayırın 20 alırsanız sizi çok geriye düşürür en azından 50 alsanız bile sizi kurtarır belge alırsınız

alperennN

80+ Silver
hocam o zaman benim yaptığım gibi yapabildiğiniz derslere çalışabildiğiniz kadar çalışın 100 alacağınızdan emin olana kadar bırakmayın emin olduğunuz anda diğer derslere yönelin kimya , almanca , din kültürü , felsefe vs basit derslere çalışın matematiğin oluşturduğu açığı kapatır diye düşünüyorum yani benceama sıralamanızı şöyle yapın ;

Edebiyat , ingilizce yi fulleyebilceğinizden emin olana kadar çalışın, ardından diğer basit dersleri halledin ( din , almanca vs ) zaten bunlar bir oturuşta bitecek dersler bir günde biter . Ardından kimya biyoloji fizik derslerime yönelin . Bunları yaparken mutlaka matematiğe zaman ayırın 20 alırsanız sizi çok geriye düşürür en azından 50 alsanız bile sizi kurtarır belge alırsınız
1. Dönem notlara bakacam reis berbat gelirse eskisi gibi artık değişirim Anadolu da kalcak notlar vasat olacak üni kötü olacak sonra ıssız kalacam yıllarım da çöp olcak meslek okurum sararsa devam ederim sarmazsa üni yi okurum nasip kısmet

Top Bottom