Neler Yeni

Lise girişte OBP puanım yetmeyen bir liseye girebilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Cemal Batur
Arkadaşlar merhaba bizim evin hemen yakınında bir lise var ve obp ile alıyor istediği obp puanı 76.10 fakat hesaplayınca benim ortalamam 73-74 çıkıyor az bir farkla lise puanını tutturamasam bile girebilme şansım varmı? Mesela yalvarsak alırlarmı

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,385
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Arkadaşlar merhaba bizim evin hemen yakınında bir lise var ve obp ile alıyor istediği obp puanı 76.10 fakat hesaplayınca benim ortalamam 73-74 çıkıyor az bir farkla lise puanını tutturamasam bile girebilme şansım varmı? Mesela yalvarsak alırlarmı
Hayır

Tripleee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Berk
😔 hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

son sınavlara min 3 hafta var, ozamana kadar full tryhard çalışsan çekersin o puanı 80 üstüne ayrıca hocalarınla konuş böyle bi durum var diye. derse aktif katıl o sözlünde yüksek olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Cemal Batur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hiçmi çare yok belki müdür acır okula alır falan

Yasin Çınar

80+ Bronze
ben bu sene 9.sınıfım benim gittiğim lise 95 obp ile alıyor 93 ile girmeye çalışan arkadaşımı almadılar. Çok fazla obp ye güvenme bu arada bu sene sınav zor olduğu için herkes obp ile girilen liseleri tercih etmeye başladı çok talep olduğu için 85 obp si olan lise 89 obp gibi şeyler oldu yani dikkatli ol obp puanın her zaman girmek istediğin lisenin obp sinden 2-3 daha fazla olsun çoğu arkadaşım açıkta kaldı bu yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Cemal Batur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bu sene 9.sınıfım benim gittiğim lise 95 obp ile alıyor 93 ile girmeye çalışan arkadaşımı almadılar. Çok fazla obp ye güvenme bu arada bu sene sınav zor olduğu için herkes obp ile girilen liseleri tercih etmeye başladı çok talep olduğu için 85 obp si olan lise 89 obp gibi şeyler oldu yani dikkatli ol obp puanın her zaman girmek istediğin lisenin obp sinden 2-3 daha fazla olsun çoğu arkadaşım açıkta kaldı bu yüzden.
İki tane daha lise var onlarda biri 62 puan ile diğeri 50 puan ile alıyor benim istediğim 76 puanla alıyor lgsden 250-300 puan bekliyorum fakat sizce çalışsam 76 puanı geçebilirmiyim?

Yasin Çınar

80+ Bronze
İki tane daha lise var onlarda biri 62 puan ile diğeri 50 puan ile alıyor benim istediğim 76 puanla alıyor lgsden 250-300 puan bekliyorum fakat sizce çalışsam 76 puanı geçebilirmiyim?
çok rahatlıkla geçersin sözlü notları vs. var zaten onlar kafadan 3-4 puan arttırır sınavlara çok hafif çalış ben 1,5 saat çalışıyordum 8.sınıfta zaten hocalar çok zor sormaz lgs var diye hatta beleşten puan bile verirler ben matematikten 65-70 bekliyordum hoca 100 girmişti.(Türkçe de aynı şekilde oldu)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben obp ye güvendiğim için lgs ye çalışmadım dershane vardı sadece dershane de derslere 15-20 dk geç girerdim dışarıda dolaşırdım. 340 aldım son 1 hafta tonguç izleyerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,575
Üyeler
164,525
Son üye
mehmetcem
Top Bottom