ahenk'
80+ Silver
Senin hala 8 e geçtiğine inanmıyorum ankaralıbanada taktik verin ben 8deyim :/
Senin hala 8 e geçtiğine inanmıyorum ankaralıbanada taktik verin ben 8deyim :/
niyeSenin hala 8 e geçtiğine inanmıyorum ankaralı
Bende bu reaksiyon nasıl ya nasıl uyumamış kalkmamış foruma yorum yazmış demekSenin hala 8 e geçtiğine inanmıyorum ankaralı
Dalga geçiyorsun sanıyordum
Çok teşekkürlerDüşük not alınca yıkılma hemen. Düzenli çalışmaya ve kaliteli,seviyeli insanlarla arkadaş olmaya bak. Ha bir de sakın havalı olacağım diye a.ptal gibi hareketler yapma. Sen doğal ol seni sevenler yanında kalır zaten.
nası yaptın bu reaksiyonu ne zamandır forumdasın
hayır geçmiyorum. ciddiyimDalga geçiyorsun sanıyordum
Kankam bir tavsiye daha vereyim kendine bir hobi edin. Okulda daha çok sosyalleşebilirsin. Müzik(ben öyle yapıyorum hala .d),satranç,kitap okumak gibi.Bende bu reaksiyon nasıl ya nasıl uyumamış kalkmamış foruma yorum yazmış demek
forum ilk açıldığından beri varımÇok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
nası yaptın bu reaksiyonu ne zamandır forumdasın
Gerçekten 07 li misin ?hayır geçmiyorum. ciddiyim
Ne kitabı okuyorsun ben bu aralar sherlock holmes a merak sardımKankam bir tavsiye daha vereyim kendine bir hobi edin. Okulda daha çok sosyalleşebilirsin. Müzik(ben öyle yapıyorum hala .d),satranç,kitap okumak gibi.
Ben de açıldığından beri burdayım ama sadece konu okuyordum hiç yazmıyordum. Şu son 4-5 gün içinde aktif olmaya başladımforum ilk açıldığından beri varım
Ben genelde Stefan Zweig veyahut Nietzsche okurum.Ne kitabı okuyorsun ben bu aralar sherlock holmes a merak sardım
Lise nasıl bi yer
banada taktik verin ben 8deyim :/
Ergen 12 lerden uzak durun yeterTaktik Verecemde Hazırlık Okudum Daha 9 A Yeni Geçiyorum
Aynı Yaştakiler 10 A Geçmiş Oluyor Yani![]()