Bunlar zaten benim hayat çizgim dinimi allahın izniyle iyi yaşamak bir kulluk görevi
Doğru. Ulan 11 e geçtim zaman ne çabuk geçti be.Tuvaletlerde çok durmayın sigara üstünüze siner. eğlenin sevgili vs yapın takılın ama dersinize çalışın ders önemli 9 a geçtim sınav girmeyecem demeyin çok hızlı geçer zaman bir bakmışsınız sınava giriyorsunuz.
yani sana şunu söyleyebilirim ben çankayanın en iyi kursuna gittim özel bakış reklamını görmüşsündür hatta bu sene en çok başarıyı onlar çıkardı ama benim kanımca öğrenciler çok çalışkandı ve kursun bana tek yararı bol bol genel deneme çözdürmeleri oldu bunu şu şekilde halledebilirsin bi dershaneyle anlaş ben sadece denemelere giricem de o şekilde para öde onun dışında kursun bana yararı sadece yazılılar noktasında oldu neden dersen kursta konular genllikle 1 ay önden gider bu kursa göre değişir bu önden gitmesi benim konuyu daha iyi kavramama sebep oldu tek yararı deneme ve bu diyebilirm sana kaynak önerisi yapabilirim istersen ayrıca öğretmenlerin verdiği ödevlerin hiç birini kaçırma ben mesela evde kendi kendimi motive temek için cahallnge yapıyordumsebep?
Mesaj otomatik birleştirildi:
gideceğim okul sonrası ailem baya para döküyor
internetim bitiyor.yani sana şunu söyleyebilirim ben çankayanın en iyi kursuna gittim özel bakış reklamını görmüşsündür hatta bu sene en çok başarıyı onlar çıkardı ama benim kanımca öğrenciler çok çalışkandı ve kursun bana tek yararı bol bol genel deneme çözdürmeleri oldu bunu şu şekilde halledebilirsin bi dershaneyle anlaş ben sadece denemelere giricem de o şekilde para öde onun dışında kursun bana yararı sadece yazılılar noktasında oldu neden dersen kursta konular genllikle 1 ay önden gider bu kursa göre değişir bu önden gitmesi benim konuyu daha iyi kavramama sebep oldu tek yararı deneme ve bu diyebilirm sana kaynak önerisi yapabilirim istersen ayrıca öğretmenlerin verdiği ödevlerin hiç birini kaçırma ben mesela evde kendi kendimi motive temek için cahallnge yapıyordum
ve bu challange lar meselea bugün sadece işte matematikten yeni nesil olarak 500 soru çözmek bunun yarısını yapamasamda bu insanı soru çözmeye çok motive ediyo günde en fazla 200 civarı yeni nesil matematik çözmüşlüğüm var(maşallah deyin sonra gidiyo)o sorun değil benim kuzenimde tıp okudu.
tamam sonra konuşuruz o zaman görüşürüzinternetim bitiyor.
bu konuyu discorddan konuşşak o daha az yiyor.
teşekkürlerDinini sevmen gerçekten çok iyi ama sana kötü haberim var lise de Allah'a, Kur'an'a, peygamberlere, Hz. Muhammed (s.v.) peygamberimize küfürler eden çok fazla, şahsen ben bu tarz kişiler ile çok denk geliyordum her seferinde kendimi çok zor tutuyordum, Allah'a şükür o tip kansız şerefsizler ayrıldı okuldan. Siyasete girer mi bilmiyorum ama yanlış anlaşılmasın, Atatürk'ü seven sever sevmeyen sevmez ama saygı duymak gerekir, ve okulda şu tip insanlara da denk geliceksin, Atatürk'ü ilahı olarak saymış insanlar bu tip insanlar ile sakın münakaşaya girme çünkü onlara göre sesi gür çıkan haklı (ama kendine). Lise de siyasi konular çok konuşulur, benim sınıfım da siyaset diye devlet adamlarına küfürler yağdırıyorlar, seviyeli bir şekilde münakaşa edilmiyor. Sen sen ol sakın siyasi görüşünü veya herhangi birşeyi ifşa etme, açık verme yoksa okulda hep üstüne gelirler( kişiden kişiye göre değişir), ama sen yine de dikkat et.