Neler Yeni

Lise Nakil Nasıl Yapılır? Yapmalı mıyım?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,860
İsim
Akın Taşkan
Arkadaşlar internette bir türlü temiz bilgi bulamadım 11. sınıf başı başka bir okula gitmek istiyorum diyelim, nasıl gerçekleşiyor bu olay? Neler esas alınıyor?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,860
İsim
Akın Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam pardon Yanlış bilgilendirme; Meslek lisesi isen, başka meslek lisesine geçebilirsin.Bölüm değiştirme yok. ben farklı bi açıdan baktım.
Hocam bilgili birisi gibisiniz ben derdimi anlatayım belki başka çözüm bulunur. Hocam ben 10. sınıf öğrencisiyim seçmeli ders kâğıdı verdiler elimize fen lisesindeyim. Bölüm seçtirtmiyor otomatik sayısal, nevrim döndü dersleri görünce. Ben uluslararası ilişkiler okumak istiyorum. Eşit ağırlıktan alıyor orası. Şuan başka bir liseye geçebilirim galiba daha 10. sınıfım? Ne yapmamı önerirsiniz? Aileme daha açmadım, kendi isteğimle de gitmedim zaten fen lisesine.

Edit: Sözel yazmışım eşit ağırlıktan alıyor uluslararası ilişkiler.

Son düzenleme:
Hocam bilgili birisi gibisiniz ben derdimi anlatayım belki başka çözüm bulunur. Hocam ben 10. sınıf öğrencisiyim seçmeli ders kâğıdı verdiler elimize fen lisesindeyim. Bölüm seçtirtmiyor otomatik sayısal, nevrim döndü dersleri görünce. Ben uluslararası ilişkiler okumak istiyorum. Sözel bölümden alıyor orası. Şuan başka bir liseye geçebilirim galiba daha 10. sınıfım? Ne yapmamı önerirsiniz? Aileme daha açmadım, kendi isteğimle de gitmedim zaten fen lisesine.
Hocam Geçişler Yanlış hatırlamazsam 10.sınıfın Ya karne basılmadan yada Okul kapanmadan Nakil işlemi yaptırın.bende farklı bölüm istiyordum. Yanlış nakil sonucu açık ogretimde kaldım.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hocam bilgili birisi gibisiniz ben derdimi anlatayım belki başka çözüm bulunur. Hocam ben 10. sınıf öğrencisiyim seçmeli ders kâğıdı verdiler elimize fen lisesindeyim. Bölüm seçtirtmiyor otomatik sayısal, nevrim döndü dersleri görünce. Ben uluslararası ilişkiler okumak istiyorum. Eşit ağırlıktan alıyor orası. Şuan başka bir liseye geçebilirim galiba daha 10. sınıfım? Ne yapmamı önerirsiniz? Aileme daha açmadım, kendi isteğimle de gitmedim zaten fen lisesine.

Edit: Sözel yazmışım eşit ağırlıktan alıyor uluslararası ilişkiler.
E devlet üzerinden istedigin anadolu lisesine gidebilirsin istedigin meslege gelirsek herkes sevdigi ve zevk aldıgı meslegi yapmalı güzel yada kötü meslek demek bize kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,021
Üyeler
172,765
Son üye
TH0R
Top Bottom