-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,860
Arkadaşlar internette bir türlü temiz bilgi bulamadım 11. sınıf başı başka bir okula gitmek istiyorum diyelim, nasıl gerçekleşiyor bu olay? Neler esas alınıyor?
Nasıl hocam( 11.Sinifta Nakil yok)
Hocam pardon Yanlış bilgilendirme; Meslek lisesi isen, başka meslek lisesine geçebilirsin.Bölüm değiştirme yok. ben farklı bi açıdan baktım.Nasıl hocam![]()
Hocam bilgili birisi gibisiniz ben derdimi anlatayım belki başka çözüm bulunur. Hocam ben 10. sınıf öğrencisiyim seçmeli ders kâğıdı verdiler elimize fen lisesindeyim. Bölüm seçtirtmiyor otomatik sayısal, nevrim döndü dersleri görünce. Ben uluslararası ilişkiler okumak istiyorum. Eşit ağırlıktan alıyor orası. Şuan başka bir liseye geçebilirim galiba daha 10. sınıfım? Ne yapmamı önerirsiniz? Aileme daha açmadım, kendi isteğimle de gitmedim zaten fen lisesine.Hocam pardon Yanlış bilgilendirme; Meslek lisesi isen, başka meslek lisesine geçebilirsin.Bölüm değiştirme yok. ben farklı bi açıdan baktım.
Hocam Geçişler Yanlış hatırlamazsam 10.sınıfın Ya karne basılmadan yada Okul kapanmadan Nakil işlemi yaptırın.bende farklı bölüm istiyordum. Yanlış nakil sonucu açık ogretimde kaldım.Hocam bilgili birisi gibisiniz ben derdimi anlatayım belki başka çözüm bulunur. Hocam ben 10. sınıf öğrencisiyim seçmeli ders kâğıdı verdiler elimize fen lisesindeyim. Bölüm seçtirtmiyor otomatik sayısal, nevrim döndü dersleri görünce. Ben uluslararası ilişkiler okumak istiyorum. Sözel bölümden alıyor orası. Şuan başka bir liseye geçebilirim galiba daha 10. sınıfım? Ne yapmamı önerirsiniz? Aileme daha açmadım, kendi isteğimle de gitmedim zaten fen lisesine.
E devlet üzerinden istedigin anadolu lisesine gidebilirsin istedigin meslege gelirsek herkes sevdigi ve zevk aldıgı meslegi yapmalı güzel yada kötü meslek demek bize kalmazHocam bilgili birisi gibisiniz ben derdimi anlatayım belki başka çözüm bulunur. Hocam ben 10. sınıf öğrencisiyim seçmeli ders kâğıdı verdiler elimize fen lisesindeyim. Bölüm seçtirtmiyor otomatik sayısal, nevrim döndü dersleri görünce. Ben uluslararası ilişkiler okumak istiyorum. Eşit ağırlıktan alıyor orası. Şuan başka bir liseye geçebilirim galiba daha 10. sınıfım? Ne yapmamı önerirsiniz? Aileme daha açmadım, kendi isteğimle de gitmedim zaten fen lisesine.
Edit: Sözel yazmışım eşit ağırlıktan alıyor uluslararası ilişkiler.