Neler Yeni

Çözüldü✓ Lise ogrencisiyim laptopa ihtiyacim var

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Açıkçası bilgisayardan dediğim gibi aşırı Bi performans beklentim yok ama birseylerle uğraşırken araştırma olsun ödev olsun basic işleri kesin şekilde sorunsuz akıcı şekilde yapabileyim istiyorum yurtta kalıyorum o yüzden laptop üzerine gittim oyun olarakta genel olarak lol oynuyorum onun dışında assiri güncel cyberpunk gibi oyunları sevmiyorum zaten oynamam bu şekilde yani ana amacım beni uzun süre kesintisiz götürsün benim eski bilgisayarımda arkada spotify önde lol varken 40fps alıyordu...
Hocam o zaman matebook alın. LOL oynamak için pek bir şey gerekmiyor. En azından hafif olur. Pili ekranı iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Matebooklar nasıl sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Matebooklar nasıl sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı olayı nasıl oluyor

EMGRANDO

80+ Bronze

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

Emsal

80+ Silver

Bu nasıl sence hocam ben arkadaş için bakarken ilk defa gördüm işlemci biraz düşük ancak zaten asıl amaç oyun değilse gayet yeterli olur , omen dan vs daha premium bana kalırsa

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

Bu nasıl sence hocam ben arkadaş için bakarken ilk defa gördüm işlemci biraz düşük ancak zaten asıl amaç oyun değilse gayet yeterli olur , omen dan vs daha premium bana kalırsa
Kasa olarak belki biraz önde olabilir ama hem işlemci hem ekran kartı olarak geride. Performansa önem verdiğim için ben tercih etmezdim. Eğer işlemci ve ekran kartı öenmli değilse. Daha hafif ve uzun pil ömürlü laptoplar daha iyi olabilir. Matebook yada vivobook tarzı.

Emsal

80+ Silver
Kasa olarak belki biraz önde olabilir ama hem işlemci hem ekran kartı olarak geride. Performansa önem verdiğim için ben tercih etmezdim. Eğer işlemci ve ekran kartı öenmli değilse. Daha hafif ve uzun pil ömürlü laptoplar daha iyi olabilir. Matebook yada vivobook tarzı.
bence güzel seçenek hocam ekran kartlı premium cihaz arayanlar için bütçe az ve performans da önemli ise haklısınız tabikide 7840hs 4060 lı laptoplar bu fiyat bandı için en iyileri

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Görkem çetinkaya
Top Bottom