Neler Yeni

Lise sınavları hakkında.

ahenk'

80+ Silver
Dostlar 11. Sınıfım ve 4 kere okul değiştirdim. Eski okullarım ve şu anki okulumdaki hocalarıma danıştım. Sınavlar kolay olacak. Mesela kendimden örnek vereyim, iki gün önce "trigonometriyi yapamıyorum" diye ağlıyordum ve bugün matematikçinin dediği şey ile derin bir oh çektim: "Sizi zorlamayacağız, sadece temel konular ve birkaç yorum sorusu olacak" dedi. Aga iyi tamam hoş da şimdi konuları yarım yamalak öğrenirsek YKS'de ne yapacağız ? Tartışmaya açık konu.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
9. sınıfım sınavları cidden uzaktan eğitimde gördüğümüz halde kolay geldi bana hiç bilmediğim konuları yeni işledim yüz yüzede biyoloji görmeden 90 civarı bir not alacağım
Diğer sınıfları bilmiyorum fakat

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dostlar 11. Sınıfım ve 4 kere okul değiştirdim. Eski okullarım ve şu anki okulumdaki hocalarıma danıştım. Sınavlar kolay olacak. Mesela kendimden örnek vereyim, iki gün önce "trigonometriyi yapamıyorum" diye ağlıyordum ve bugün matematikçinin dediği şey ile derin bir oh çektim: "Sizi zorlamayacağız, sadece temel konular ve birkaç yorum sorusu olacak" dedi. Aga iyi tamam hoş da şimdi konuları yarım yamalak öğrenirsek YKS'de ne yapacağız ? Tartışmaya açık konu.
ziya reis bulur birşeyler
benim okulumdaki hocada 3-4-3 yapıcam diyor fhfhfhfrh

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Herkes 1 gemide YKS da tüm soruları doğru yapan değil en iyi yapan kazanır sıralama sınavı herkes kötü yaparsa kötünün iyisi iyi üniversiteye gider.

kadir58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
kadir kadir
bende 11, sinifim bende hep yarim yamalak biliyorum ama 24 kasima kadar internetten aciklari kapatmaya calisacagim

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
9. sınıfım sınavları cidden uzaktan eğitimde gördüğümüz halde kolay geldi bana hiç bilmediğim konuları yeni işledim yüz yüzede biyoloji görmeden 90 civarı bir not alacağım
aga bizim biyoloji hocası soru cevap şeklinde ilerliyor 50 alsam şükredeceğim resmen

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
aga bizim biyoloji hocası soru cevap şeklinde ilerliyor 50 alsam şükredeceğim resmen
şükür değil bizimkiler öyle fizik olduk bugün onda da 70-80 bekliyorum ama tarihte battım :D
Seçmeli dersten de 25 aldım ama umrumda değil pek hoca 4 tane soru koymuş klasik her soru 25 puan tübitak nedir tema nedir falan filan diyo

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende 11. sınıfım ilk sınav full trigonometriden çıkacakmış. Geriliyorum geriliyorum. Ama daha 2 haftam var en son sınavlarımdan biri inşallah güzel bir not alırım da. Kafam rahat gezerim.

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
şükür değil bizimkiler öyle fizik olduk bugün onda da 70-80 bekliyorum ama tarihte battım :D
Seçmeli dersten de 25 aldım ama umrumda değil pek hoca 4 tane soru koymuş klasik her soru 25 puan tübitak nedir tema nedir falan filan diyo
o kadar lgs ye çalıştım iyi lisede iyi hocalar olur diye hiçbirşey anlamıyorum inş iyi not alırım

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bende 9 um fizikte ağzımıza tükürdü hoca sınıftaki herkes diyoki hocam anlamadık uzaktan eğitimde tekrar edermisiniz diyoki açıninternetten izleyin bana ne

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
o kadar lgs ye çalıştım iyi lisede iyi hocalar olur diye hiçbirşey anlamıyorum inş iyi not alırım
Hoca seçmeli derste tema vakfı nedir dedi türkiye eğitim ve ...... yazdım :D meğersem erozyonla mücadele vakfıymış :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,135
Üyeler
165,290
Son üye
mollenmeest
Top Bottom