Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla mıyapılmaz sana uzun uzun yazarım ama üşeniyorum ve biraz sinirliyim yapma
Valla mıyapılmaz sana uzun uzun yazarım ama üşeniyorum ve biraz sinirliyim yapma
konuyla alakası yokyaş dil din ırk önemi yok knk
gönüller birbirini sevsin yeterli sebep
valla açıklarımda cidden lisede olmaz yapıcaksan başka sınıftan yapValla mı
cok takma kafana elalem neder felan oluru varsa kacırma lise dediğin ne 4 yıl en fazla olmazsada olmadı napalım der cool takılırsınSizce aynı sınıftan sevgili yapılır mı? Ayrılmassak sorun çıkmaz gibi geliyor bana ama sizin görüşlerinizi de beklerim.
Bir de bileğine toka takanlar var HAHAHHAHALise de sevgili işi tamamen cringe oluyor :d
Yüz yüze bakarak konuşamayan ben lisede sevgili yapanda ben.kesinlikle katılıyorum bu işler çevreden olacak şeyler değil ilerde yüz yüze bakacaksın sonuçta
Sana olmuş gibi olacak olan :/valla açıklarımda cidden lisede olmaz yapıcaksan başka sınıftan yap
ahhhhhhh en nefret ettiğim tayfaBir de bileğine toka takanlar var HAHAHHAHA
yok ben töbeliyim :USana olmuş gibi olacak olan :/
kankam kız arkadaşla her zaman yanyana olursan boku çıkıyo, aynı okuldan kız arkadaşım olmuştu extra dershanede de sık sık görüşüyorduk, yani artık onla her zaman görüşmeye alıştığın için çok tutuluyorsun ve bi şey olduğunda üzülme katsayın 2ye katlanıyor şahsen ben desteklemiyorum böyle bi şeyiSizce aynı sınıftan sevgili yapılır mı? Ayrılmassak sorun çıkmaz gibi geliyor bana ama sizin görüşlerinizi de beklerim.
aga üniye kadar yapmamak en iyisi tırıvırı için para harcamak ve zaman kaybından başka bişey değilYüz yüze bakarak konuşamayan ben lisede sevgili yapanda ben.
Olmuyor, her gün insanların baskısı kızın dırdırı, eninde sonunda gideceğini bilecek olman. Boş yani tamamıyla zarar 2 tarafada