OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
ben takıyorum ama saçım uzun die aodjgasdahhhhhhh en nefret ettiğim tayfa
ben takıyorum ama saçım uzun die aodjgasdahhhhhhh en nefret ettiğim tayfa
çok bağlanmazsan bir şey olmazkankam kız arkadaşla her zaman yanyana olursan boku çıkıyo, aynı okuldan kız arkadaşım olmuştu extra dershanede de sık sık görüşüyorduk, yani artık onla her zaman görüşmeye alıştığın için çok tutuluyorsun ve bi şey olduğunda üzülme katsayın 2ye katlanıyor şahsen ben desteklemiyorum böyle bi şeyi
Hahah. İçindeki aşkmış, yok öyle bir şey. Biriyle anlaştığın an ona sevgi ya da aşk duymuyorsun.Kanka olarak kalmak daha iyi yani? Ama içindeki aşk boşa gidecek bu sefer
eğer seviyorsan ve gerçekten aşıksan kanka olarak kalmakta seni üzmez değil, çünkü aranızda belirli bi samimiyet olucak daha üste çıkamıcaksın düşünsene sevdiğin kızla mesafeli olduğunuKanka olarak kalmak daha iyi yani
aynı yaştan anladım pardonkonuyla alakası yok
Kanka o gözle bakma işe nasipte varsaaaaSizce aynı sınıftan sevgili yapılır mı? Ayrılmassak sorun çıkmaz gibi geliyor bana ama sizin görüşlerinizi de beklerim.
o iş öyle değil abijimmKanka o gözle bakma işe nasipte varsaaaa
yapılmaz.Sizce aynı sınıftan sevgili yapılır mı? Ayrılmassak sorun çıkmaz gibi geliyor bana ama sizin görüşlerinizi de beklerim.
Instagram biyografisine tarih atanlarBir de bileğine toka takanlar var HAHAHHAHA
Kaç yaşındakisin ki sen?Valla mı