Neler Yeni

Lisede bölüm seçmek?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Diyelim ki OBP ile alan bir Anadolu lisesine gittiniz, 10.Sınıfta sayısal ve sözel bölüm seçiyormuşuz galiba,
Sayısal seçersek hangi dersler oluyor? Sözelde hangi bölümler?

Flamesa

80+ Silver
Ilerde ne olmak istiyorsun o önemli sayisalda matematik fizik kimya biyoloji görürsün Sözelde Türkçe tarih vs.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,469
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Diyelim ki OBP ile alan bir Anadolu lisesine gittiniz, 10.Sınıfta sayısal ve sözel bölüm seçiyormuşuz galiba,
4 Tane seçeneğin var. Sayısal, Dil, Eşit ağırlık ve Sözel. Hangi meslekler hangi bölümlerden alıyor diye google dan bakbilirsin. Ayrıca şimdiden bu konuyla ilgilenmen hoşuma gitti. Ben 10. sınıfıın sonunda öğrenmiştim bölümleri.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sayısal Eşit Ağırlık Sözler ve Yabancı Dil seçebilirsin.
Sayısal seçersen şu an benim gibi 3. kahveyi içip sabaha kadar ders çalışırsın. Dil en basiti, TM de TM işte. Neye yatkınlığın varsa ve hangi bölümü istiyorsan onu seç. Hiçbirinde çalışmadan başaramazsın zaten.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 Tane seçeneğin var. Sayısal, Dil, Eşit ağırlık ve Sözel. Hangi meslekler hangi bölümlerden alıyor diye google dan bakbilirsin. Ayrıca şimdiden bu konuyla ilgilenmen hoşuma gitti. Ben 10. sınıfıın sonunda öğrenmiştim bölümleri.
Eşit ağırlık nedir?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,469
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Sayısalım hiç iyi değil ama Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum ama galiba şimdiden hayal oldu

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
ben gastronomi düşünüyorum o yüzden sözel seçicektim ama sözel için yeterli sayı olmadı eşit agırlık seçtim yazın okulumu sözel için değiştirebilirim. ileride gitceğin üni bölümüne göre seç

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,469
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
ben gastronomi düşünüyorum o yüzden sözel seçicektim ama sözel için yeterli sayı olmadı eşit agırlık seçtim yazın okulumu sözel için değiştirebilirim. ileride gitceğin üni bölümüne göre seç
Dostum Eşit ağırlıktan okuyup Sözele rahat çalışırsın. Bende Ea okuyup sözelden girdim.

Top Bottom