Evet çıkabilir ama bende tam bilmiyorumOkulda sözlü tartışma oldu ve küfür ettim
müdür yardımcısı disipline vereceğini söyledi disiplin cezası ileride asker polis veya memur olurken karşıma çıkar mı
değil diye biliyorumOkulda sözlü tartışma oldu ve küfür ettim
müdür yardımcısı disipline vereceğini söyledi disiplin cezası ileride asker polis veya memur olurken karşıma çıkar mı
Söylenen bütün her şeye inanmayın. Müdür yardımcısı disipline vereceğim dediyse "belki de" sizi korkutmak için yapmıştır.Okulda sözlü tartışma oldu ve küfür ettim
Küfür yüzünden disipline vermezler hocam büyük ihtimalle sizi korkutmak için öyle demiştir.Okulda sözlü tartışma oldu ve küfür ettim
Daha önce birkaç kere kavga olmuştu tutanak tuttular sanırım bu sefer ciddi gibiydi onun için sordum dostumSöylenen bütün her şeye inanmayın. Müdür yardımcısı disipline vereceğim dediyse "belki de" sizi korkutmak için yapmıştır.
Sicile işlenen bütün cezalar bu tarz mesleklere engel hem olabilir hem de olmayabilir. Orası karmaşık.
Sizi korkutmak için söylemiş onu eminim ki sizi disipline vermeyecektir zaten küfürden dolayı kimse disipline verilmez zaten şuan okullardaki sorun da bu müdür ya da öğretmen seni disipline verecem diyor öğrenciyi korkutmak için sonra disipline vermiyor böyle olunca öğrenciler bunu anlıyorlar sonra her haltı yiyorlar.Okulda sözlü tartışma oldu ve küfür ettim
Hocam küfürü geçtim herhangi bir disiplin cezası ileride karşıma çıkar mıSizi korkutmak için söylemiş onu eminim ki sizi disipline vermeyecektir zaten küfürden dolayı kimse disipline verilmez zaten şuan okullardaki sorun da bu müdür ya da öğretmen seni disipline verecem diyor öğrenciyi korkutmak için sonra disipline vermiyor böyle olunca öğrenciler bunu anlıyorlar sonra her haltı yiyorlar.
Sınıfta top oynarken yakalandık müdür yardımcısına, öğleden sonra sizi çağırıp disipline vericem dedi çağırdı da sonra siz gençsiniz yakışıklısınız yapmazsınız diyip geri yolladı kskdkdksksSizi korkutmak için söylemiş onu eminim ki sizi disipline vermeyecektir zaten küfürden dolayı kimse disipline verilmez zaten şuan okullardaki sorun da bu müdür ya da öğretmen seni disipline verecem diyor öğrenciyi korkutmak için sonra disipline vermiyor böyle olunca öğrenciler bunu anlıyorlar sonra her haltı yiyorlar.
Hocam disiplin yemeniz için biraz ağır bir suç işlemeniz lazım bıçak taşımak silah taşımak 3-4 kere sigara içerken yakalanmak yada üzeriniz den uyuşturucu çıkması gibi olaylarHocam küfürü geçtim herhangi bir disiplin cezası ileride karşıma çıkar mı