Neler Yeni

Lisede disiplin cezası asker-polisliğe engel mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Okulda sözlü tartışma oldu ve küfür ettim
müdür yardımcısı disipline vereceğini söyledi disiplin cezası ileride asker polis veya memur olurken karşıma çıkar mı

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
müdür yardımcısı disipline vereceğini söyledi disiplin cezası ileride asker polis veya memur olurken karşıma çıkar mı
Söylenen bütün her şeye inanmayın. Müdür yardımcısı disipline vereceğim dediyse "belki de" sizi korkutmak için yapmıştır.
Sicile işlenen bütün cezalar bu tarz mesleklere engel hem olabilir hem de olmayabilir. Orası karmaşık.

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mustafa
Küfür yüzünden disipline vermezler hocam büyük ihtimalle sizi korkutmak için öyle demiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söylenen bütün her şeye inanmayın. Müdür yardımcısı disipline vereceğim dediyse "belki de" sizi korkutmak için yapmıştır.
Sicile işlenen bütün cezalar bu tarz mesleklere engel hem olabilir hem de olmayabilir. Orası karmaşık.
Daha önce birkaç kere kavga olmuştu tutanak tuttular sanırım bu sefer ciddi gibiydi onun için sordum dostum

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Sizi korkutmak için söylemiş onu eminim ki sizi disipline vermeyecektir zaten küfürden dolayı kimse disipline verilmez zaten şuan okullardaki sorun da bu müdür ya da öğretmen seni disipline verecem diyor öğrenciyi korkutmak için sonra disipline vermiyor böyle olunca öğrenciler bunu anlıyorlar sonra her haltı yiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Sizi korkutmak için söylemiş onu eminim ki sizi disipline vermeyecektir zaten küfürden dolayı kimse disipline verilmez zaten şuan okullardaki sorun da bu müdür ya da öğretmen seni disipline verecem diyor öğrenciyi korkutmak için sonra disipline vermiyor böyle olunca öğrenciler bunu anlıyorlar sonra her haltı yiyorlar.
Hocam küfürü geçtim herhangi bir disiplin cezası ileride karşıma çıkar mı

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Sınıfta top oynarken yakalandık müdür yardımcısına, öğleden sonra sizi çağırıp disipline vericem dedi çağırdı da sonra siz gençsiniz yakışıklısınız yapmazsınız diyip geri yolladı kskdkdksks

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yiğit Cihan
korkutmak için söylemiştir. biz hocaların yanındayken bağıra bağıra küfür edip , +18 muhabbetler yapıyorduk.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Hocam küfürü geçtim herhangi bir disiplin cezası ileride karşıma çıkar mı
Hocam disiplin yemeniz için biraz ağır bir suç işlemeniz lazım bıçak taşımak silah taşımak 3-4 kere sigara içerken yakalanmak yada üzeriniz den uyuşturucu çıkması gibi olaylar

Top Bottom