Neler Yeni

Lisede disiplin yönetmeliği nasıl işler ?

Themir4c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Miraç Öztürk
Hakaret falan ettiniz mi? Birde SS alıp mesajı paylaşan arkadaşınız suç işlediğinin farkında mı?
Yukarda da söylediğim max hakaret sayılabilecek 2 kelimeyi söyledik. Bunu yapan çocuğun büyük ihtimal canı sıkıldı ve olay çıkartmak istedi. Umarım o da bulunur bize eğer savunma izni vereceklerse bu olaydan da bahsedeceğiz.

Ariseks

80+ Gold
Korkudan elim ayağım titriyor. Şimdi gelen mesajla yarın disiplin yönetmeliğine göre işlem yapacaklarmış.
Olay şu:
Dersde hocamız gerçekten ama gerçekten çok anlamsız ve insanı sinirden güldüren şeylerden bahsediyordu. (İçeriğini söylemiyorum isteyene özelden anlatabilirim.). Neyse tabi biz online ders gördüğümüz için arkadan sınıf arkadaşlarımız arasında var olan whatsapp grubunda gülmeye ve biraz olsun dalga geçmeye başladık. Bir tane ************* bir arkadaşımız bizim bu mesajlarımızı ss alıp hocaya özelden atmış ve disipline gideceğimiz söylendi. Yaptığımız yanlış bir davranış ama hiç affı olmadan ilk hatamızda disipline neden gidiyoruz ve burda bizim özel hayatımızın gizliliği ihlal edilmiyor mu ? Nasıl olsa whatsapp bizim özel alanımız istediğim kişiyle istediğim içeriği konuşurum. Sonuç olarak bu dönemlerden geçmiş veya şahit olmuş kişilerden bizim durumumuzun ne olacağını sormak istiyorum. Korkudan neredeyse kalbim atmıyor.
Yav ne saçmalık ya
Bu arada böyle şeyleri sınıf gurubuna yazma kimin ne olduğunu bilmiyorsun okul online özelden veya kendi aranızda bir grup açın yoksa daha çok uğraşırsınız

Themir4c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Miraç Öztürk
Yav ne saçmalık ya
Bu arada böyle şeyleri sınıf gurubuna yazma kimin ne olduğunu bilmiyorsun okul online özelden veya kendi aranızda bir grup açın yoksa daha çok uğraşırsınız
Bizim sınıf 40 kişi grubu açarken herkesi güvenilir olduğuna dikkat ettik fakat işe yaramadı böyle bir olay başımıza geldi. Bundan sonra bu Allah'ın belası sınıfla muhatap olmayacağım zaten gruplarına da girmeyeceğim.

Ariseks

80+ Gold
Bizim sınıf 40 kişi grubu açarken herkesi güvenilir olduğuna dikkat ettik fakat işe yaramadı böyle bir olay başımıza geldi. Bundan sonra bu Allah'ın belası sınıfla muhatap olmayacağım zaten gruplarına da girmeyeceğim.
En iyisi ben samimi olduğum 2 arkadaşımla konuşuyorum sadece okul gurupları çok saçma ve yazmamak en mantıklısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,183
Üyeler
165,482
Son üye
Feyd-Rautha
Top Bottom