Neler Yeni

Lisede laptop işe yarar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Toprak Eren
Bütçe
30000
Selam arkadaşlar şuan elimde 30bin lira var ve bilgisayar almak istiyorum. Ailem laptop al lisede lazım olucak diyor ama ben pc daha mantıklı bir seçenek zannediyorum lisede sizce laptop lazım olur mu??

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Kara Kartal
evde kullanacağın bilgisayar varsa Tablet al

Apple iPad Pro + Samsung tab s9 ultra al bak keyfine bak

Fidel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Fidel
Selam arkadaşlar şuan elimde 30bin lira var ve bilgisayar almak istiyorum. Ailem laptop al lisede lazım olucak diyor ama ben pc daha mantıklı bir seçenek zannediyorum lisede sizce laptop lazım olur mu??
Ailenle aynı şehirde yaşayıp evinde oturuyorsan tabii ki pc daha mantıklı. Gittiğin lisede telefonlara izin verilmiyor zaten, eğer okuduğun lise için sürekli götürmen gerekiyorsa laptop yoksa da pc.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
ozan başaran
lisede laptop lazım olmaz zaten okula götürmesi yasak. bende aynı mantıkla laptop aldım 3.5 senedir masanın üstüne aynı yerinde duruyor. anca 1-2 defa oturma odasına götürüp getirmişimdir. okul için taşımam gerekmedi hiçbir zaman. 😀 ders için tablet daha iyi olur. n11'de samsung a9 3500 e düşmüştü. onu al keyfine bak. sadece oyun oynayamazsın o tablette. oyun istiyorsan masaüstü pclere bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

lisede laptop lazım olmaz zaten okula götürmesi yasak. bende aynı mantıkla laptop aldım 3.5 senedir masanın üstüne aynı yerinde duruyor. anca 1-2 defa oturma odasına götürüp getirmişimdir 😀 ders için tablet daha iyi olur. n11'de samsung a9 3500 e düşmüştü. onu al keyfine bak. sadece oyun oynayamazsın o tablette. oyun istiyorsan masaüstü pclere bak
https://www.n11.com/urun/samsung-ga...4-gb-87-tablet-44136431?magaza=heraelektronik bunu alabilirsin ders için kullanacaksan. zaten fiyattan anlaşılacağı üzere olağanüstü bir ekran kalitesi bekleme. alır uzun yıllar kullanırım dersende ipadlere bak

Son düzenleme:
Top Bottom