Neler Yeni

lisede nasıl bölüm değiştiririz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
ben bi saçmalık yapıp arkadaşlarım seçti diye sayısal seçtim matematiğim kötü (1. d 03 13 2.d 02 10) fizik herkes gibi pek bişi anlamadım bu sene kopya ile geçtim çekemedğim sınavda 29 almıştım kimya 25 gibi bişeyler yaptım o yüzden sayısal yapabileceğimi sanmıyorum kendimi deneyip ilk yazılıları deneyip değiştirebiliyormuyum yoksa okul açıldığı gibi mi değişcem veya nasıl değiştiririm

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Müdür yardımcıları hala okulda. Okula gidip sınıf katınızın müdür yardımcısı veyahut yoksa bir müdür yardımcısına gidip dilekçe verebilirsiniz. Anneniz veya babanızın da yanında olması gerekiyor. İmza cart curt atıyorlar

3.George

80+ Bronze
ben bi saçmalık yapıp arkadaşlarım seçti diye sayısal seçtim matematiğim kötü (1. d 03 13 2.d 02 10) fizik herkes gibi pek bişi anlamadım bu sene kopya ile geçtim çekemedğim sınavda 29 almıştım kimya 25 gibi bişeyler yaptım o yüzden sayısal yapabileceğimi sanmıyorum kendimi deneyip ilk yazılıları deneyip değiştirebiliyormuyum yoksa okul açıldığı gibi mi değişcem veya nasıl değiştiririm
Sınıf veya rehber öğretmenine danışabilirsin. Okullar açıldığı zaman bölüm değiştirirsin fakat sorumlu geçtiysen vermen gerekir.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müdür yardımcıları hala okulda. Okula gidip sınıf katınızın müdür yardımcısı veyahut yoksa bir müdür yardımcısına gidip dilekçe verebilirsiniz. Anneniz veya babanızın da yanında olması gerekiyor. İmza cart curt atıyorlar
sizce napmalıyım okul açılmasını bekliyim mi değiştireyim mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınıf veya rehber öğretmenine danışabilirsin. Okullar açıldığı zaman bölüm değiştirirsin fakat sorumlu geçtiysen vermen gerekir.
sizce değiştirmeli miyim tavsiyeniz varmı

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
sizce napmalıyım okul açılmasını bekliyim mi değiştireyim mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizce değiştirmeli miyim tavsiyeniz varmı
Yeni arkadaşlar edinmekten zarar gelmez dostum. Eğer matematiğe hevesin yoksa sayısal seçme kesinlikle.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Yeni arkadaşlar edinmekten zarar gelmez dostum. Eğer matematiğe hevesin yoksa sayısal seçme kesinlikle.
matematiğim iyi değil yapamadım ve bi dönem dalga geçtiler 60 garanti 90 belki diiyip 03 aldığım için

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
matematiğim iyi değil yapamadım ve bi dönem dalga geçtiler 60 garanti 90 belki diiyip 03 aldığım için
Dalga geçme olaylarını falan boş ver. Eğer hevesin varsa uğraşacağım diyorsan yaparsın. Şansımı denemek istiyorum dersen 11. sınıfa kadar sayısal ondan sonra eşit ağırlığa geçebilirsin. Unutma, hiçbir şey, hiç kimsenin söylediği bir şey senin isteklerinden önemli değil.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Dalga geçme olaylarını falan boş ver. Eğer hevesin varsa uğraşacağım diyorsan yaparsın. Şansımı denemek istiyorum dersen 11. sınıfa kadar sayısal ondan sonra eşit ağırlığa geçebilirsin. Unutma, hiçbir şey, hiç kimsenin söylediği bir şey senin isteklerinden önemli değil.
matematiğin en kolay konusunu bile anlamıyorum ilgimi çekmiyor kolay sıkılıyorum

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
matematiğin en kolay konusunu bile anlamıyorum ilgimi çekmiyor kolay sıkılıyorum
Kendini nerede daha rahat hissediyorsan veya hevesinin hangi derse daha çok olduğunu düşünüyorsan ona odaklan.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Müdür yardımcısına git

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Matematik eşit ağırlıkta da var, hiç matematik istemiyorsan sözel ya da dil sınıfını seçmen lazım. Onlar daha basit seviyede görüyor, AYT'de çıkmıyor. Bence insanların ne dediğini boşver, hangi alana ilgin varsa ona karar ver ve seçimini buna göre yap. Okul başlamadan değiştir bence mümkünse, okul başlayınca uğraşmamış olursun.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Matematik eşit ağırlıkta da var, hiç matematik istemiyorsan sözel ya da dil sınıfını seçmen lazım. Onlar daha basit seviyede görüyor, AYT'de çıkmıyor. Bence insanların ne dediğini boşver, hangi alana ilgin varsa ona karar ver ve seçimini buna göre yap. Okul başlamadan değiştir bence mümkünse, okul başlayınca uğraşmamış olursun.
peki ea ile sayısalda aynı mat konuları mı var ve fizik kimya biyo falan dediğim gibi fizik kimyam kötü

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
peki ea ile sayısalda aynı mat konuları mı var ve fizik kimya biyo falan dediğim gibi fizik kimyam kötü
Evet ea ile sayısal aynı mat konularını görüyor, onlar da sayısal gibi ayt matematik çözüyor. Sayısaldan farklı olarak fizik kimya biyoloji gibi dersler yok, onun yerine edebiyat tarih coğrafya fln.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,510
Üyeler
161,463
Son üye
undisputedddd
Top Bottom