Neler Yeni

lisede nasıl bölüm değiştiririz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
sizce napmalıyım okul açılmasını bekliyim mi değiştireyim mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizce değiştirmeli miyim tavsiyeniz varmı
Değiştireceksen geç kalmadan değiştir. İlk sınavları bekleyin falan dersen bu sefer başka alana geçtiğinde o alanın derslerinden baya geri kalarak başlaman gerekecek.

11 ve 12 sayısal konuları zordur bu arada onu diyim, 9-10 müfredatı onun yanında çerez gibi kalıyor.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,958
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Değiştireceksen geç kalmadan değiştir. İlk sınavları bekleyin falan dersen bu sefer başka alana geçtiğinde o alanın derslerinden baya geri kalarak başlaman gerekecek.

11 ve 12 sayısal konuları zordur bu arada onu diyim, 9-10 müfredatı onun yanında çerez gibi kalıyor.
10. Sinif konulari bile zorladi beni bilmiyorum kafam cok karışık

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Burak
ben bi saçmalık yapıp arkadaşlarım seçti diye sayısal seçtim matematiğim kötü (1. d 03 13 2.d 02 10) fizik herkes gibi pek bişi anlamadım bu sene kopya ile geçtim çekemedğim sınavda 29 almıştım kimya 25 gibi bişeyler yaptım o yüzden sayısal yapabileceğimi sanmıyorum kendimi deneyip ilk yazılıları deneyip değiştirebiliyormuyum yoksa okul açıldığı gibi mi değişcem veya nasıl değiştiririm
Geçeceğin bölümde boşluk olması gerekiyor diye biliyorum. Müdür veya müdür yardımcısı ile görüşürsen detaylı bilgi verirler.

Top Bottom