Maalesef acı gerçek olmaktan uzak değilÖyle bir düşünceniz mi var ?
Mümkün mü bilgim yok ama öyle bir şey olma ihtimali çok düşük bence. Seni destekleyip sonrasında yüksek puan alıp sınıf geçecek olan kişiler çok olacaktır. Güven olmaz bence.Herkese iyi akşamlar. Yarıyıl tatili yaklaşıyorken merak ettiğim ve sormak istediğim bir şey var.
Lisede bütün sınıf topluca sınıfta kalırsa ne olur veya topluca sınıfta kalmak mümkünmüdür?
Sınıfta 10 kişiyiz, her ay 1 deneme sınavı yapılıyor. Sınıftakiler sınavda cevap kağıdına desen çizdikleri için okulda 1. olmuştum. Ve bu topluca sınıfta kalma durumu da edebiyat öğretmenin okumamızı istediği fakat biz meslek lisesi öğrencisi olduğumuz için okumadığımız kitaplar yüzünden.Mümkün mü bilgim yok ama öyle bir şey olma ihtimali çok düşük bence. Seni destekleyip sonrasında yüksek puan alıp sınıf geçecek olan kişiler çok olacaktır. Güven olmaz bence.
Bu yüzden sınıfta kalamazsınız. Artık sadece devamsızlıkla kalınıyor sınıfta. Her şeye af geliyorSınıfta 10 kişiyiz, her ay 1 deneme sınavı yapılıyor. Sınıftakiler sınavda cevap kağıdına desen çizdikleri için okulda 1. olmuştum. Ve bu topluca sınıfta kalma durumu da edebiyat öğretmenin okumamızı istediği fakat biz meslek lisesi öğrencisi olduğumuz için okumadığımız kitaplar yüzünden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trajikomik bir durum
Sınıfta 10 kişiyiz, her ay 1 deneme sınavı yapılıyor. Sınıftakiler sınavda cevap kağıdına desen çizdikleri için okulda 1. olmuştum. Ve bu topluca sınıfta kalma durumu da edebiyat öğretmenin okumamızı istediği fakat biz meslek lisesi öğrencisi olduğumuz için okumadığımız kitaplar yüzünden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kitap okuma sınavı diye bir sınav çıkardı hocalarBu yüzden sınıfta kalamazsınız. Artık sadece devamsızlıkla kalınıyor sınıfta. Her şeye af geliyor
hocaya çok fazla yalakalık yaparsan geçersin. meslek lisesinin kaçınılmaz sonudur hocalara yalakalık. derslerin iyi olmasa bile geçirirler genelde
Konu nereden nereye geldiÜlkene faydalı olmayacaksan git bir yerde amelelik yap afedersin
ÖyleKonu nereden nereye geldi