Neler Yeni

Liseden Mezun Olmadan Önce Okunması Gereken Kitaplar

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Merhabalar dostlar;
Bu başlık altında liseden mezun olmadan önce okunması gerektiğini düşündüğünüz kitapları yazmanızı istiyorum.
Bu sayede birbirimize kitap tavsiyesinde de bulunmuş oluruz. Okumuş olduğunuz kitapları yazarsanız daha sağlıklı olacaktır.

Ben, İlber Ortaylı - Bir Ömür Nasıl Yaşanır ve Jules Verne - Dünya'nın Merkezine Seyahat kitaplarının,
Yaş fazla ilerlemeden okunmasını tavsiye ederim.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlber Hoca çok iyi.Umarım diğer kitaplarınıda okuyabilirim.
'Gazi Mustafa Kemal Atatürk' kitabını okuyorum şu an gerçekten harika bir anlatımı var.
Yalnızca Atatürk'ün biyografisi gibi gözükse de Osmanlı'nın son dönemleri ile ilgili çok kıymetli bilgiler içeriyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şeker portakalı.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Merhabalar dostlar;
Bu başlık altında liseden mezun olmadan önce okunması gerektiğini düşündüğünüz kitapları yazmanızı istiyorum.
Bu sayede birbirimize kitap tavsiyesinde de bulunmuş oluruz. Okumuş olduğunuz kitapları yazarsanız daha sağlıklı olacaktır.

Ben, İlber Ortaylı - Bir Ömür Nasıl Yaşanır ve Jules Verne - Dünya'nın Merkezine Seyahat kitaplarının,
Yaş fazla ilerlemeden okunmasını tavsiye ederim.
Simyacı, Kürk mantolu madonna, Kuyucaklı Yusuf, İçimizde ki Şeytan, Kar, Masumiyet Müzesi, Sırça Fanus, Satranç(Bence bütün Stefan Zweig Kitapları), Anne Frank Hatıra Defteri diye gider :D

Top Bottom