Neler Yeni

Liseden Mezun Olmadan Önce Okunması Gereken Kitaplar

robin

80+ Silver
Lise bitmeden önce değilde genel olarak sevdiğim bir kitap (?): Seyir Defterleri - Christopher Columbus. Ara ara yazarım buraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgiyle sohbet - Celal Şengö, çoğu bilimsel konu hakkında sizi bir tartışmaya katılabilecek kadar bilgilendiriyor 👍

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhabalar dostlar;
Bu başlık altında liseden mezun olmadan önce okunması gerektiğini düşündüğünüz kitapları yazmanızı istiyorum.
Bu sayede birbirimize kitap tavsiyesinde de bulunmuş oluruz. Okumuş olduğunuz kitapları yazarsanız daha sağlıklı olacaktır.

Ben, İlber Ortaylı - Bir Ömür Nasıl Yaşanır ve Jules Verne - Dünya'nın Merkezine Seyahat kitaplarının,
Yaş fazla ilerlemeden okunmasını tavsiye ederim.
ilber ortaylı'nın kitabı tarih ödevim ama 300 sayfa okumaya üşendim okuma alışkanlığım da yok :(

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Merhabalar dostlar;
Bu başlık altında liseden mezun olmadan önce okunması gerektiğini düşündüğünüz kitapları yazmanızı istiyorum.
Bence Elon Musk Biyografisi kalın biraz benim gibi tembeller için ama çok iyi bir kitap. Mutlaka ilham alıp birşeyler yapacağınızı düşündüğüm bi kitap.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Merhabalar dostlar;
Bu sayede birbirimize kitap tavsiyesinde de bulunmuş oluruz. Okumuş olduğunuz kitapları yazarsanız daha sağlıklı olacaktır.

Ben, İlber Ortaylı - Bir Ömür Nasıl Yaşanır ve Jules Verne - Dünya'nın Merkezine Seyahat kitaplarının,
Yaş fazla ilerlemeden okunmasını tavsiye ederim.
Lise 1 deyim İlber Ortaylı'nın kitabının anlatımı ağır gelmez dimi hocam?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ağır değilde sıkıcı
Valla şuan Ahmet Ümit'in romanlarından Kırlangıç Çığlığı'nı okuyorum, bundan sonra başka bi polisiye ve bu düzeyde bi romana geçmediğim sürece ne okursam okuyayım sıkıcı gelecek, elden gelen bir şey yok.

Top Bottom