Neler Yeni

Liseler için 3.sınavlar Planlanıyor

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Ya arkadaşlar bir şey dicem meb bakanı olmak için reisin sol löpcüğünü yesek olamazmıyız zaten torpille gelmişler bakanlar bence denemekten zarar gelmez tüm Eğitim sistemini baştan yaparız vallaha

Evet 1. Sınavları olduk 2.Leri De Nisanda olucaz(kesin bilgi millî eğitim yazısında yaziyor) şimdi öğrendiğim bilgilere göre bakanlık 3.sınavlara hazırlanıyor ve okullar yüz yüze açılacak(2.donem 2.sinavlari)
Şimdiden geçmiş olsun
Press F 🙁
@rdeMStakeN @TECHNO
Mesaj otomatik birleştirildi:

@5x_d4emon
sövme.. sövme... sakin kal sövme... tamam sakinim. şimdi tayyip Z kuşağından en az 3 çocuk istiyor fakat sınav yapıyor baya ironik :D

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ya arkadaşlar bir şey dicem meb bakanı olmak için reisin sol löpcüğünü yesek olamazmıyız zaten torpille gelmişler bakanlar bence denemekten zarar gelmez tüm Eğitim sistemini baştan yaparız vallaha
Eğitim e MHp bakıyor Bahçeli'nin sol u opucen

sövme.. sövme... sakin kal sövme... tamam sakinim. şimdi tayyip Z kuşağından en az 3 çocuk istiyor fakat sınav yapıyor baya ironik :D
ZZ Z Z

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
nE biz daha 1.sınavları yeni olduk zaten 29 martta 2.sınavlar var ben daha 2.sınavda ne yapacaığımı bilemezken...

Pratzkaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Halil İbrahim Ünal
liselilerin derdi zr biz ortaokuluyuz ve büyük ihtimalle sınav yapmayacaklar
Sınavlarınız kesinleşmedi mi ya? Sınav olunca da change.org'da falan anket başlatırsınız ama bize gülersiniz. Bu yaşta bu bencillik nasıl oluyor anlamıyorum.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Sınavlarınız kesinleşmedi mi ya? Sınav olunca da change.org'da falan anket başlatırsınız ama bize gülersiniz. Bu yaşta bu bencillik nasıl oluyor anlamıyorum.
ben bi bencillik yapmadım.

ve evet kesinleşmedi biz meb den açıklama bekliyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,909
Üyeler
163,903
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom