Liseler için 3.sınavlar Planlanıyor

Aaaa bu ben. Sağ en arkada yatıyom derslerde.
Korona işine bak krşm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün karantina boyunca yan gelip yatıp sınav haberini duyunca ben.
Press F

ne nisanı birçok okulda 29 martta olucak 2.sınavlar biz de dahil.
1 nisan kast ettim

Ya arkadaşlar bir şey dicem meb bakanı olmak için reisin sol löpcüğünü yesek olamazmıyız zaten torpille gelmişler bakanlar bence denemekten zarar gelmez tüm Eğitim sistemini baştan yaparız vallaha

Evet 1. Sınavları olduk 2.Leri De Nisanda olucaz(kesin bilgi millî eğitim yazısında yaziyor) şimdi öğrendiğim bilgilere göre bakanlık 3.sınavlara hazırlanıyor ve okullar yüz yüze açılacak(2.donem 2.sinavlari)
Şimdiden geçmiş olsun
Press F 🙁
@rdeMStakeN @TECHNO

@5x_d4emon
sövme.. sövme... sakin kal sövme... tamam sakinim. şimdi tayyip Z kuşağından en az 3 çocuk istiyor fakat sınav yapıyor baya ironik :D

Ya arkadaşlar bir şey dicem meb bakanı olmak için reisin sol löpcüğünü yesek olamazmıyız zaten torpille gelmişler bakanlar bence denemekten zarar gelmez tüm Eğitim sistemini baştan yaparız vallaha
Eğitim e MHp bakıyor Bahçeli'nin sol u opucen

sövme.. sövme... sakin kal sövme... tamam sakinim. şimdi tayyip Z kuşağından en az 3 çocuk istiyor fakat sınav yapıyor baya ironik :D
ZZ Z Z

nE biz daha 1.sınavları yeni olduk zaten 29 martta 2.sınavlar var ben daha 2.sınavda ne yapacaığımı bilemezken...

Sınavlarınız kesinleşmedi mi ya? Sınav olunca da change.org'da falan anket başlatırsınız ama bize gülersiniz. Bu yaşta bu bencillik nasıl oluyor anlamıyorum.
ben bi bencillik yapmadım.

Sınavlarınız kesinleşmedi mi ya? Sınav olunca da change.org'da falan anket başlatırsınız ama bize gülersiniz. Bu yaşta bu bencillik nasıl oluyor anlamıyorum.
ve evet kesinleşmedi biz meb den açıklama bekliyoruz

Geri