Umut0526
80+ Silver
öyle yaparlar muhtemelen HES kodu falan sordularSözlü olarak geçirecekler muhtemelen
Resmi olarak yazılı yapamazlar
öyle yaparlar muhtemelen HES kodu falan sordularSözlü olarak geçirecekler muhtemelen
Resmi olarak yazılı yapamazlar
Korona işine bak krşmAaaa bu ben. Sağ en arkada yatıyom derslerde.
Press FBütün karantina boyunca yan gelip yatıp sınav haberini duyunca ben.
1 nisan kast ettimne nisanı birçok okulda 29 martta olucak 2.sınavlar biz de dahil.
sövme.. sövme... sakin kal sövme... tamam sakinim. şimdi tayyip Z kuşağından en az 3 çocuk istiyor fakat sınav yapıyor baya ironikEvet 1. Sınavları olduk 2.Leri De Nisanda olucaz(kesin bilgi millî eğitim yazısında yaziyor) şimdi öğrendiğim bilgilere göre bakanlık 3.sınavlara hazırlanıyor ve okullar yüz yüze açılacak(2.donem 2.sinavlari)
Şimdiden geçmiş olsun
Press F
@rdeMStakeN @TECHNO
Mesaj otomatik birleştirildi:
@5x_d4emon
Eğitim e MHp bakıyor Bahçeli'nin sol u opucenYa arkadaşlar bir şey dicem meb bakanı olmak için reisin sol löpcüğünü yesek olamazmıyız zaten torpille gelmişler bakanlar bence denemekten zarar gelmez tüm Eğitim sistemini baştan yaparız vallaha
ZZ Z Zsövme.. sövme... sakin kal sövme... tamam sakinim. şimdi tayyip Z kuşağından en az 3 çocuk istiyor fakat sınav yapıyor baya ironik
ZZ Z ZEğitim e MHp bakıyor Bahçeli'nin sol u opucen
Mesaj otomatik birleştirildi:
ZZ Z Z
Geçmiş olsunnE biz daha 1.sınavları yeni olduk zaten 29 martta 2.sınavlar var ben daha 2.sınavda ne yapacaığımı bilemezken...
Sınavlarınız kesinleşmedi mi ya? Sınav olunca da change.org'da falan anket başlatırsınız ama bize gülersiniz. Bu yaşta bu bencillik nasıl oluyor anlamıyorum.liselilerin derdi zr biz ortaokuluyuz ve büyük ihtimalle sınav yapmayacaklar
Bizimki 22 martta kardeşimne nisanı birçok okulda 29 martta olucak 2.sınavlar biz de dahil.
ben bi bencillik yapmadım.Sınavlarınız kesinleşmedi mi ya? Sınav olunca da change.org'da falan anket başlatırsınız ama bize gülersiniz. Bu yaşta bu bencillik nasıl oluyor anlamıyorum.
ve evet kesinleşmedi biz meb den açıklama bekliyoruzSınavlarınız kesinleşmedi mi ya? Sınav olunca da change.org'da falan anket başlatırsınız ama bize gülersiniz. Bu yaşta bu bencillik nasıl oluyor anlamıyorum.