Daha listeler oluşturulmamış sanırım.Okula gidip sorabilirsin istersen.geçen yıl instagram da ebadan göründüğünü görmüştüm ama baktıgım da eski okulum gözüküyor bulamaz mıyım
bende başlayıcağım da şimdi insta hesaplarını ne yapabilirsin kigeçen yıl instagram da ebadan göründüğünü görmüştüm ama baktıgım da eski okulum gözüküyor bulamaz mıyım
Eba dan bakılıyor. Ben bilgilerimi güncelle yapmıştım fakat şuan bulamıyorum.geçen yıl instagram da ebadan göründüğünü görmüştüm ama baktıgım da eski okulum gözüküyor bulamaz mıyım
Okul grubu falan yok mu öğrenciler seni alsıngeçen yıl instagram da ebadan göründüğünü görmüştüm ama baktıgım da eski okulum gözüküyor bulamaz mıyım
Eğer karakter olarak güzel kişiler değillerse daha iyi okula gitme imkanın varsa nakil dene, daha iyisi yoksa boşa daha kötü bir okula gitme.düzgün kişiler değil ise okul değiştirecegim.
Lise kaçsınız hocam?Biz matematik için sınıf grubu kurmuştuk (övünmek gibi olmasın ama ben kurdum (!)) gruptaki numaralarla da tanışmıştık yani ilk derse kadar beklemen lazım sanırım.
Lise 2'ye geçtimLise kaçsınız hocam?